3:1
(1:1)
35. M. Josefus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce otočily zápas a vyhrály


Branky


42. D. Moša , 48. Z. Říman , 88. Z. Pospěch - 35. M. Josefus (p.)
19

V Mokrých Lazcích se v nedělním dopoledni hrálo derby, kam přicestovaly povzbuzené Štěpánkovice. Ty v minulém kole obraly o body vedoucí Kravaře a nyní si brousily zuby i na dalšího favorita z Lazců. A byť zcela herně nepropadly, byl soupeř nakonec nad jejich síly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré Lazce se hledaly

Domácí tým se v prvním poločase nedokázal dlouho prosadit a jeho hra byla chvílemi až apatická. To vyhovovalo hostům, kteří trpělivě čekali na svou příležitost. Rychlonohý Stromský pláchl soupeřům a hledal optimální střeleckou pozici, když do něj ve vápně najel poměrně neukočírovaný Moša, za což se pískala spravedlivá penalta. S tou si chladnokrevně poradil Josefus – 0:1. Teprve až inkasovaná branka probudila domácí k větší aktivitě. A výsledek bylo ještě vyrovnání skóre do přestávky. Galvas kopal přímý kop, když brankář Lukovics jeho pokus neudržel a Moša uklízel míč do sítě – 1:1. Hosté reklamovali faul na brankáře, ale sudí měl jasno a ukázal na středový kruh. 

 

Domácí si dokráčeli pro výhru

Lazce měly povedený start do druhé půle. Pospěch prokličkoval mezi stopery a trefil břevno. Následně si stoper Říman udělal výlet do rozhozené obrany, narazil si se zkušenými Pospěchem a Wojnarem a ve správný čas na správném místě uklízel míč za vystřídavšího brankáře Lefendu – 2:1. Lazce byly při chuti a mohly přidat pojistku po šancích Moši či Pospěcha, ale oba v nadějných šancích vyhořeli. Štěpánkovice dlouho odolávaly a opět vyčkávaly na svou příležitost. A byly dokonce i blízko k vyrovnání, kdyby Liška proměnil svou vyloženou příležitost. Místo toho ovšem přišel hřebíček do rakve. Dlouhý centr do vápna zpracoval Galvas, vykličkoval hostující obranu a dával míč pod sebe na připraveného Pospěcha, který opět ukázal instinkt zabijáka a bylo rozhodnuto – 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "První poločas byl z naší strany strašný, bolely z toho oči. Soupeři jsme darovali gól po nesmyslném faulu. Naštěstí jsme ještě do pauzy stačili vyrovnat a uklidnit se. Druhý poločas jsme už začali konečně hrát to, co se od nás očekává. Na řadu přišly šance a i góly. Za mě jsme si za druhý poločas vyhrát zasloužili"

TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra): "Myslím si, že jsme si dnes prohrát nezasloužili. Značnou část zápasu jsme byli vyrovnaným soupeřem a měli na to, abychom získali aspoň bod. U vyrovnávací trefy Lazců měl podle mě rozhodčí pískat faul na našeho brankáře, který si odvezl zlomený prst. Druhá inkasovaná branka byla po naší obrovské chybě, nemůžeme nechat protihráči tolik prostoru. Třetí gól byl už při hře vabank. Za mě škoda, na bod jsme dnes měli"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] (89. A. Hiemer [-] ) , D. Sukdol [-] (85. D. Exner [-] ) , L. Poštulka [-] , R. Šimeček [-] , Z. Pospěch [-] (89. K. Lomozník [-] ) , L. Petřík [-] (39. J. Ulrich [-] ) , D. Moša [-] , M. Hoza [-] , Z. Říman [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] (46. A. Lefenda [-] ) - J. Machala [-] , R. Heider [-] , M. Liška [-] , D. Novák [-] (88. M. Stuchlík [-] ) - R. Krzisch [-] , M. Hrbáč [-] (83. L. Kufka [-] ) , J. Tomíček [-] , F. Stromský [-] , M. Josefus [-] - M. Grigarčík [-]

ŽK: 47. M. Hoza , 67. L. Poštulka , 78. Z. Pospěch , 81. P. Galvas - 54. M. Liška , 78. M. Josefus .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - HERDA Tomáš, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: remíza

Očekávám vyhrocené utkání, ve které budou rozhodovat maličkosti. Tady si netroufnu určit vítěze, a proto dám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích