2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice otočily zápas proti Krásnému Poli


Branky


16

Kozmice dokonale zaskočily papírového favorita z Krásného Pole. Dvěma brankami ve druhém poločase otočily nepříznivý stav a připsaly si důležitou výhru. Hosté sice zvítězili na počet brankových příležitostí, ale propadli v koncovce a díky tomu odjeli z Kozmic s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po zásluze do vedení

Hosté přicestovali na Prajzskou bez své největší opory, střelce Ševčíka. Nicméně i bez jeho přítomnosti Krásné Pole ukázalo, že má kvalitní kádr, který umí soupeřům notně zatápět. Bohužel pro něj ale poněkud pokulhává finální koncovka. Jen během první pětačtyřicetiminutovky si Ostravané vytvořili několik nadějných šancí na otevření skóre, ale ani Mašlanka ani Patrik Ožvolda své nabídky nevyužili. Za domácí spálil největší tutovku v první půli Kania, když nedotáhl svůj únik na bránu a tváří v tvář pohořel na brankáři Tichém. Hosté šli do vedení zásluhou důrazné hry Klimka, kterému se nadvakrát podařilo překonat brankáře Sajdoka – 0:1. Na protější straně se poté opět vyznamenal Tichý, když si poradil se střelou Mlýnka. 

 

Kozmice otočily skóre a slavily výhru

I ve druhém poločase se hrál aktivní fotbal. Kozmice se po necelé hodině hry dočkaly vyrovnání. Antonín Herák potáhl míč po levé straně a milimetrovým centrem našel hlavičkujícího Kaniu – 1:1. Hrálo se nahoru dolů, šance byly na obou stranách. Ostravané se připomněli po šancích Chobota a Patrika Ožvoldy, ale skórem nepohnuli. Čtvrthodinu před koncem se hosté dopustili hry rukou ve vápně, za což sudí ukázal na penaltový puntík. Veškeré reklamace hostů byly marné. Nakonec emoce vychladly, protože Mlýnek penaltu neproměnil. Vynikající brankář Tichý svůj tým podržel. Mlýnek nakonec nemusel smutnit, protože pár minut před koncem mu jeho kolega Ivánek připravil dobrou střeleckou pozici a mladý kozmický útočník nechytatelnou střelou k tyči propálil bezmocného Tichého. Touto trefou si vymodlil u svého trenéra gólový odpustek – 2:1. Závěr zápasu si Kozmice pohlídaly a připsaly důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Nebyl jsem spokojen s úvodem utkání, kdy jsme se až moc zatáhli a nechali veškerou iniciativu na soupeři. V podstatě jsme jen bránili a čekali, co s námi hosté udělají. Inkasovaná branka byla zbytečná po nedůrazu v obraně. Až pak přišlo zlepšení. Ve druhém poločase jsme i vyrovnali, ale poté zahodili penaltu, takže to vypadalo, že utkání nezvládneme. Ale naštěstí jsme v závěru udeřili a získali cenné vítězství. Naše situace v tabulce není příznivá, i proto je výhra velmi důležitá"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "V prvním poločase jsme byli mnohem lepší než domácí Kozmice, ale ze soustavného tlaku vytěžili pouze jediný gól. Ve druhé půli pískl rozhodčí dost přísnou penaltu proti nám, naštěstí ji náš brankář chytil. Pak jsme ale inkasovali a vyrovnat už nestihli. Dnes jsme měli na to vyhrát, ale zlobit se můžeme jen na sebe, protože pálíme neuvěřitelné šance"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Vitásek [-] (76. M. Volný [-] ) , Š. Kania [-] , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (65. J. Holeček [-] ) , T. Herák [-] (57. T. Ivánek [-] ) , O. Mokrý [-] , A. Babušík [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Ožvolda [-] (69. M. Adamovič [-] ) , J. Kvak [-] , R. Křižák [-] , D. Mašlanka [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] (46. D. Duda [-] ) , E. Farkas [-] (84. P. Kotrla [-] ) , D. Ožvolda [-]

ŽK: 78. T. Ivánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TVRDÝ Zbyněk, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra hostů

Očekávám, že to bude velmi bojovné utkání, které nabídne spoustu branek. Hosté nakonec budou o jednu branku šťastnější a vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích