P. Čech 67.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány měly víc štěstí než šancí


Branky


0

Zavidov a Lány si rozdělily po bodu. Domácí byli sice většinu zápasu lepší, ale prosadili se pouze jednou. V cestě stál většinou brankář Novák, který vychytal i penaltu kapitána Čecha. Lány mohou gólmanovi poděkovat, protože další bodík z desítek, si připsaly ony a odsunuly zavidovskou rezervu na dvanáctou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas probíhal v režii Zavidova, Lány se na jeho polovinu dostávaly jen sporadicky. V prvním poločase neměly v podstatě jedinou šanci, za to domácí zahazovali jeden pokus za druhým, bohužel i kapitán P. Čech starší nekopl dobře pokutový kop za držení ve vápně, protože brankář Novák jej zlikvidoval.

Ve druhém poločase, přesněji v 51. minutě, padl po jediné akci Lán z kopačky Davida Dudášika vedoucí gól. Domácí, kteří do té doby nevytěžili nic, byli trochu opařeni, ale alespoň se donutili podřadit. Na hostech se podepisovala únava. Odměnou Zavidovu bylo snížení po patnácti minutách Petrem Čechem mladším, který se nejlépe orientoval ve skrumáži před brankou.

Zbytek zápasu provázela zavidovskou rezervu zaklatá klec Luboše Nováka, který všechny střely zlikvidoval svými skvělými zákroky.

Někdy je fotbal o štěstí, a to měly v nedělním poledni Lány, které byly horší, přesto si připsaly i další bod za vítězství v pokutových kopech, které skončily 3:5.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech st. (kapitán): Drtivou většinu zápasu jsme byli lepší a měli mnoho šancí, nedali jsme ani penaltu a navíc skvěle chytal brankář Lán. Místo tří bodů máme jen jeden, protože pokutové kopy nakonec Lány zvládly lépe.

SK Lány
Jakub Matějka (hráč): Do zápasu jsme nastupovali jako jasně slabší soupeř, jelikož věkový průměr našeho týmu byl 40 let. K tomu měl soupeř ještě posily z A týmu. Přesto všechno jsme zabojovali a povedlo se nám přivézt dva body po vyhraných pokutových kopech. Ani Zavidov jsme nepustili v tabulce před sebe. Chceme pochválit hlavně gólmana Luboše Nováka za skvělý výkon po celý zápas. Celý tým SK Lány odvedl dobrou práci a ukázal se svou bojovností a srdcem.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
J. Kraus [-] - T. Pichner [-] , Z. Šmíd [-] , L. Plicner [-] - M. Zuda [-] , A. Špička [-] , P. Čech ml. [-] , V. Geier [-] (46. J. Bureš [-] ) - K. Loula [-] (46. V. Ryšlavý [-] ) , P. Čech [-] , T. Korčák [-]

SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] (69. J. Čapek [-] ) , D. Dudášik [-] , L. Krob [-] , P. Dudášik [-] - R. Putík [-] , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] (85. V. Loskot [-] ) , P. Rajgl [-] - M. Reichl [-] , K. Hladký [-]

ŽK: 25. M. Zuda , 85. Z. Šmíd .
Hráči zápasu: A. Špička - L. Novák .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.