10:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Kněževsi se zastavila až na desítce


Branky


33. L. Zouplna (vl.) , 36. J. Vrábík , 37. L. Kozák , 49. M. Krejčí , 52. P. Holeček , 58. J. Hanych , 71. V. Hamouz (vl.) , 76. L. Kozák , 78. M. Krejčí , 79. M. Krejčí
0

V sobotním utkání zavítali na kněževeský plac borci z Lišan. Tak vysoký výsledek od úvodu podzimní části druhé třídy ještě diváci nikde neviděli. Hosté totiž odjeli s desítkou, to asi čekal málokdo. Holt si Kněževes naplno vynahradila matný výkon proti Olympii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Síť se rozvlnila až po půl hodině

Kněževeští od začátku hosty zmáčkli a vypracovali si několik slibných šancí. V té první se ocitl sám před Řepkou Vrábík, ale zakončil slabě do jeho náruče. Poté minul Kozák. Domácí hostům opravdu nic nedarovali a šli si za vítězstvím. Lišany se z tlaku nedokázaly vůbec vymanit, ale první branka padla až ve 33. minutě.

Hanych nastřelil tyč a Zouplna si srazil míč do vlastní branky. Pak už šlo skóre poněkud rychleji. Ve 36. minutě se nemýlil Vrábík, kterého po minutě napodobil Kozák – 3:0.

Krejčího hattrick přispěl k pořádnému výprasku

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Stále to bylo obléhání lišanské branky. Plno šancí domácí neproměnili, ale nakonec se na ukazateli pevně udržela až desítka.

Prvním střelcem druhé půle byl nejaktivnější Krejčí, který byl odměněn ještě dvakrát a dal tedy hattrick. Další branky přidal Hanych, Kozák a Holeček. V 71. Minutě si lišanský Hamouz dal druhý vlastní gól.

Hosté překovali Lennera dvakrát, ale ani jednou nebyly jejich branky uznány, protože se jednalo o ofsajd. Nejvážnější situaci měli svěřenci Václava Švelcha až na konci zápasu, ale Lenner V. Hamouzův pokus zneškodnil.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč): Chtěli jsme odčinit prohru z minulého týdne. Hráli jsme bojovně, fotbalově a zahráli si fotbal dívákům se utkání muselo líbit. Výsledek je pro soupeře trochu ostudný, ale proti naší hře nemohi nadělat nic.

SK Lišany
Václav Švelch (trenér): Ostuda v Kněževsi se mi hodnotí velice těžko, není to však ostuda hráčů, kteří do utkání nastoupili, ale těch, kteří na utkání vůbec nedorazili a ani o sobě nedali vědět. Těžko jsme dali dohromady jedenáct lidí vč. posledního náhradníka, neboť pět hráčů ze základní sestavy absentovalo. A s tím se takovému soupeři, jako je Kněževes na domácím hřišti, dlouho vzdorovat nedá. Vzdorovali jsme přesně půl hodiny i díky neproměněným šancím domácích a pak jsme si nešťastně dali vlastní gól. Od 70 min. jsme nuceně dohrávali v deseti a na desítku na ukazateli skóre bylo zaděláno. Nebyl nám dopřán ani čestný úspěch, lob J. Jelínka směřující do opuštěné branky dorážel v ofsajdovém postavení M. Bagi.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vršecký [-] (60. J. Bradáč [-] ) , J. Vrábík [-] , P. Čihař [-] , M. Krejčí [-] - P. Holeček [-] , L. Malafa [-] (71. M. Vršecký [-] ) , K. Hrubý [-] , J. Hanych [-] - L. Kozák [-] , M. Kutílek [-] (57. M. Gonda [-] )

SK Lišany
P. Kindl [-] , M. Chládek [-] , V. Hamouz [-] , L. Zouplna [-] - P. Bičík [-] , Z. Řepka [-] , M. Bagi [-] , L. Krůta [-] - J. Štíbr [-] , J. Jelínek [-]

Hráči zápasu: M. Krejčí .
Místo: FK Kněževes. Počet diváků: 121. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - Petr Sedláček, Marek Titlbach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.