Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Vávra udával tepmo celého zápasu


Branky


0

Od okamžiku, kdy Senomaty porazily vedoucí Olympii, stoupají směle tabulkou vzhůru. Po janém vítězství v Jesenici si nenechaly vzít body ani doma, i když Pavlíkov zdaleka tak odevzdaně, jako poslední soupeř Beranů, nepůsobil. Strůjcem čtyř branek ze sedmi byl útočník Jakub Vávra, který udával tempo po celý zápas a byl nejvýraznější postavou zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra jako na houpačce

Stav utkání vypovídá za vše. Tak trochu přestřelka... Senomaty se dostaly do vedení až v 17. minutě, skóre otevřel Králička. Přitom hosté šli dvakrát sami na Kučabu, ale svých tutovek nevyužili. Pak se dlouho nic nedělo, domácí zřejmě uchlácholeni vedením, přistoupili k dalšímu průběhu trochu laxně.

Vše nabralo nový spád až ve 40. minutě, kdy na 2:0 zvýšil Katona. Netrvalo dlouho a bylo to už o tři góly, to se prvně v zápase prosadil Vávra. Pak se ke slovu dostali také Pavlíkovští, kteří rozhodně nepůsobili odevzdaně. Bojovali o míče, z čehož vytěžili Konopáskem snižující branku - 3:1.

Pak už se šlo ale do kabin.

Vávrovi opět stačilo jen čtrnáct minut na hattrick

Domácí, kteří šli hned v úvodu druhého dějství znovu do třígólového vedení, opět polevili. Toho ihned využil snaživý Bureš s Brožem, kteří nehráli vůbec špatný zápas. Jejich zásluhou to bylo najednou 4:3, a to během jediné minuty.

A pak přišla chvíle útočníka Jakuba Vávry, který už proti Rakovníku dokázal během dvanácti minut dát tři góly. Tentokrát mezi tím nepotřeboval ani poločasovou přestávku a zvládl to za čtrnáct. Když dával první gól z brejku, bylo to 5:3. Za tohoto stavu kopali hosté pokutový kop, který ovšem senomatský Kučaba vystihl.

To byl zřejmě rozhodující moment utkání, protože pak Vávra pláchnul ještě dvakrát a osm minut před koncem už to bylo 7:3.

Hosté i přes vysokou porážku zaslouží pochvalu za to, že udělali zápas a nepoložili se.

 



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jaroslav Kodeš (vedoucí): Bylo to opravdu jako na houpačce. Když jsme vedli o tři góly, vždy jsme přestali hrát, pak jsme znovu museli zabrat. Pavlíkov mě mile překvapil. Rozhodně hrál lépe a nepůsobil vůbec odevzdaně jako Jesenice minulý týden. Připadá mi, že zadáci hostů zbytečně překombinují situace, které kolikrát mohou řešit jednoduše... Pochvalu zaslouží Kuba Vávra, byl to především jeho zápas, ale také brankář Kučaba, který vychytal penaltu v okamžiku, kdy by se možná lámal zápas. U hostů se nám líbil mladý stoper.

SK Pavlíkov
Luboš Gebhart (trenér): Opět jsme nezvládli první poločas a dali domácím příliš velký prostor při zakončení. Ve druhém dějství jsme ještě mohli zápas zdramatizovat, ale neproměněná penalta a následný inkasovaný gól vše rozhodly.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Tajbl [-] , J. Kodeš [-] (70. A. Polcar [-] ) , R. Hůla [-] , M. Hudák [-] - M. Karnold [-] , P. Katona [-] , O. Havel [-] , P. Králička [-] (80. D. Zápal [-] ) - J. Vávra [-] , R. Trešl [-] (84. M. Sailer [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - A. Bureš [-] , M. Brož [-] , J. Truksa [-] (88. L. Gebhart [-] ) , K. Novák [-] - M. Škrlant [-] , L. Polcar [-] , D. Franěk [-] , L. Konopásek [-] (78. T. Gebhart [-] ) - L. Kříž [-] , V. Fekete [-] (80. D. Linhart [-] )

ŽK: 52. M. Hudák - 30. A. Bureš , 50. L. Konopásek .
Hráči zápasu: O. Kučaba , J. Vávra - M. Brož , A. Bureš .
Místo: SK Senomaty. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Švácha Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.