Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle na hřišti u zámku jasně dominovaly


Branky


0

Po pěkném výkonu Lán v Lišanech, se svěřenci Davida Dudášika zase uchýlili k bojácnému stylu hry a doma hrstku svých třiceti diváků moc nepotěšili. Naopak Hředle celou hodinu dominovaly a měly jasně navrch. Z toho pramenily i čtyři góly, kterých mohlo padnout víc. První trefu v dresu dospělých si připsal David Šmíd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo rozhodnuto

Po úvodní oťukávací pětiminutovce převzali otěže utkání Hředle a výsledkem toho byla branka Bechnera, který si v 11. minutě naběhl mezi stopery a nedal Novákovi šanci - 0:1.

Hostující tlak pokračoval a Vitner ze dvaceti metrů orazítkoval břevno. Po dvaceti minutách pláchl po straně D. Šmíd a z úhlu podél Nováka navýšil vedení na 2:0. Pro Davida, jak jsme se dozvěděli, to byla premiérová trefa v dresu mužů.

A když o pět minut později našel Hrbek mezi stopery Bechnera, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Zbytek poločasu se hrál pod taktovkou svěřenců Petráše a nic na tom nezměnila ani obrovská šance Reichla, po nahrávce Švolby, kterou skvěle Malinovský v pádu vytěsnil nohou na rohový kop.

Lány zaznamenaly čestný úspěch, nic víc

Druhý poločas začal pro hostující celek opět perfektně, když si po třech minutách udělal Sláma místo na šestnáctce a překonal lánského Nováka počtvrté.

Ani po této brance aktivita Hředel neoslabovala. V. Šmíd nedokázal z dorážky překonat ležícího Nováka, branku totiž minul a M. Holý po individuální akci trefil jen tyč.

Po hodině tempo hry už upadlo, což zřejmě zapřínila přizpůsobená hra domácímu celku. Někteří hráči začali moc profesorsky sami na sebe a k vidění už byla jen mizivá kombinace, kdy míč byl spíše ve vzduchu, než na zemi se spoustou soubojů.

Trestem za polevení byla pro Hředle inkasovaná branka. Kapitán domácích D. Dudášik tečoval těsně před Malinovským střelu zpoza šestnáctky a domácí se dočkali v 77. minutě čestného úspěchu - 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
David Dudášik (trenér): Utkání se nám nepovedlo. Hředle byly aktivnější, a to se jim vyplatilo. V prvních třiceti minutach jsme dostali tři rychlé góly - všechny jako přes kopírák. V druhé půlce se nám podařilo vstreli jeden gól, který ale nic neznamenal a určitě jsme se ani trochu nepřiblížili k výkonu z minulého týdne v Lišanech.

FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí): Zasloužené vítězství, kdy jsme hodinu hry jasně dominovali a rozdíl skóre mohl být vyšší. Pak se fotbal někam vytratil. Zbytečně jsme začali hrát individuálně a dostávali se do zbytečných soubojů. Bohužel jsme se přizpůsobili domácím i nakopávání míčů. Tři body z venku ovšem těší, stejně jako hra do šedesáté minuty. Takže pozitiva nad negativy.



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , R. Putík [-] , J. Krátký [-] (40. D. Dudášik [-] ) , M. Rajgl [-] (46. V. Loskot [-] ) - Č. Dolák [-] , J. Matějka [-] , D. Jirava [-] (54. D. Keller [-] ) , I. Rybář [-] (8. P. Rajgl [-] ) - M. Reichl [-] (69. J. Čapek [-] ) , L. Švolba [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , M. Došek [-] , V. Holý [-] , P. Hrbek [-] - M. Holý [-] , V. Šmíd [-] (55. M. Pichnarčík [-] ) , J. Sláma [-] , D. Šmíd [-] (67. V. Hladký [-] ) - A. Vitner [-] (85. J. Sadílek [-] ) , D. Bechner [-]

ŽK: 20. M. Rajgl , 65. D. Dudášik , 87. J. Čapek , 89. P. Rajgl - 36. V. Šmíd , 79. P. Hrbek .
Hráči zápasu: D. Bechner , J. Sláma .
Místo: Stadion Vlastimila Švolba. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.