Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cíl Kněževsi byl jasný, splnila ho hlavně ve druhém poločase


Branky


0

Kněževes zajížděla do Pavlíkova zřejmě s jasným cílem - a to hladce zvítězit. Podařilo se jí to splnit, ale zpočátku to tak vůbec nevypadalo... Pavlíkov se bohužel trápí i nadále a se třemi body se topí na ocase tabulky. Harrtick v tomto zápase dal Luboš Kozák, který si připsal ještě jednu asistenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prachbídná koncovka Kněževsi

První půl hodinu se hosté doslova trápili, jejich střelecká impotence vedla k několika brejkům domácích. Jeden z nich musel hasit Lenner skvělým zákrokem. Vrábík trefil tyč, Holeček místo zakončení z vápna volil centr na nikoho, Hanych vystřelil malou domů, atakovaný Kozák se nedokázal v soboji na malém vápně prosadit a takhle probíhala celá první půl hodina.

Až ve 31. minutě nahrál Kozák Vrábíkovi, který ranou zpoza vápna prostřelil domácího brankáře a bylo to 1:0. Po tomto gólu opět jako když utne... Ta samá písnička. Pavlíkov ve hře moc nebyl, spoléhal pouze na brejky.

Zlepšený výkon s sebou přitáhl i góly

Mezi poločasy bylo v kabině hostujícího celku poměrně rušno, ale sklidilo to své ovoce. Kněževes se rapidně zlepšila a zvyšovala svůj náskok. V 67. minutě už na světelné tabuli bylo 0:3, když se postupně trefil dvakrát Kozák.

Ovšem pak přišla chyba ve vápně Kněževsi, když Kutílek nesmyslně fauloval a rozhodčí Beran nařídil správně pokutový kop. Kapitán Samson neměl problém desítku proměnit - 1:3.

Ovšem drama se nekonalo a hosté přidali další tři branky. Nejdřív to byl Krejčí, pak do třetice Kozák a čtyři minuty před koncem završil debakl Hanych - 1:6.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart (trenér):

FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč): Přijeli jsme si pro vítězství, což se nám povedlo, i když první poločas jsme vůbec nehráli to, co jsme chtěli. Ve druhém se nám hru podařilo zlepšit a Pavlíkov jsme přejeli. Mrzí mě zbytečně inkasovaný gól z penalty a několik žlutých karet za řeči. A samozřejmě také spousta neproměněných šancí...



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - A. Bureš [-] , M. Brož [-] , K. Novák [-] (20. M. Roll [-] ) , J. Truksa [-] - L. Konopásek [-] (65. D. Linhart [-] ) , L. Polcar [-] , D. Franěk [-] , R. Brož [-] (52. Z. Melč [-] ) - R. Samson [-] , M. Škrlant [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - R. Vaníček [-] (82. M. Vršecký [-] ) , J. Vrábík [-] , R. Čihař [-] (66. J. Kříž [-] ) , M. Krejčí [-] - J. Vršecký [-] , P. Holeček [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] - M. Kutílek [-] , L. Kozák [-]

ŽK: 60. L. Kozák , 64. R. Vaníček , 75. J. Vrábík .
Hráči zápasu: A. Bureš - L. Kozák .
Místo: SK Pavlíkov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beran Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.