L. Kučera 29. (vl.)
J. Ptáček 92.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

25.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přední Kopanina roli favorita nepotvrdila. Královice si výhru zasloužilo, ale nakonec jsou rádi za bod


Branky


29. L. Kučera (vl.) , 92. J. Ptáček - 22. S. Razetto , 90. J. Kulhavý
2

Domácí TJ Sokol Královice bojující o záchranu v Pražském přeboru čekal doma druhý celek tabulky FC Přední Kopanina. Na jaře domácí bodují hlavně doma. Hosté naopak chtěli po dvou porážkách v řadě urvat výhru. O výhru se bojovalo až do posledních minut. Nakonec z remízy byli spokojenější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královice zahazovali šance

Do zápasu nastupoval domácí celek v oslabené sestavě a na případné střídání nikoho neměli. To ale překvapivě nemělo na předvedenou hru žádný vliv. Hráli velmi aktivně a vytvářeli si i gólové příležitosti. Dvakrát se do slibné šance dostali domácí hráči, ale vinou slabému zakončení byl stav stále vyrovnaný. To platilo ale jen do dvaadvacáté minuty, když se prosadil mladý hostující záložník Sebastian Razetto 0:1. "Je to strašná škoda, že se nám nepodařilo jít do vedení. Určitě by se nám hrálo lépe," řekl domácí hrající trenér Jakub Pospíšil. Domácí v aktivitě pokračovali a to se jim vyplatilo. Po pokusu domácích si dal vlastní branku Luboš Kučera a bylo srovnáno 1:1. První poločas nabídl vyrovnanou hru. Za nerozhodnutého stavu se také šlo do kabiny.

Královice ukázali bojovnost

Druhý poločas nabídl vyrovnaný boj ve středu hřistě. Hosté nikam nespěchali a horozili z protiútoku. Jejich útoky táhl agilní křídelní hráč Tomáš Mejdr, který se bohužel pro hosty zranil a musel být po hodině hry vystřídán. "Hrál velmi dobře, určitě nám to pomohlo, že již nebyl na hřisti a díky tomu jsme měli více ze hry," pochválil hráče domácí trenér Jakub Pospíšil. Sám domácí hrající trenér měl velkou šanci, ale jeho střela skončila jen na břevnu. Domácímu celku citelně chyběli Jiří Jaroušek a zkušený Jakub Nevařil. Už to vypadalo, že se třetí branky nedočká ani jeden z soupeřů, tak po skvělé individuální akci zakončeným krásným gólem poslal hosty do vedení Jan Kulhavý. Stav zápasu 1:2. V tu chvíli se již hrála první minuta nastavení. Jenže se domácí nevzdali, ihned po rozehrání z posledního útoku vyrovnali na konečných 2:2. Hrdinou domácích a autor vyrovnávací branky byl Jíří Lády. Byla to jeho třetí branka v jarní části. V dalším kole čeká TJ Sokol Královice klíčový zápas o záchranu na Vyšehradě a Přední Kopanina bude hosti SK Hostivař.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Královice
Jakub Pospíšil - hrající trenér TJ Sokol Královice: Před zápasem bych remízu bral všemi deseti, vzhledem k tomu, že jsme sotva dali dohromady jedenáctku. Po průběhu cítím takové menší zklamání, že máme jen bod.




Sestavy


TJ Sokol Královice
V. Kudrna [-] - R. Misbakhetdinov [-] , Š. Šemro [-] , K. Kučera [-] , J. Svoboda [-] , J. Pospíšil [-] , P. Malík [-] , O. Nejeschleba [-] , V. Semančík [-] , P. Vacík [-] , J. Ptáček [-]

FC Přední Kopanina
L. Zavadil [-] - S. Razetto [-] (68. J. Kulhavý [-] ) , D. Urban [-] , D. Vott [-] (46. O. Šalanský [-] ) , M. Mainolfi [-] , A. Asad [-] , T. Mejdr [-] (62. D. Škarda [-] ) , L. Kučera [-] (79. Š. Hájek [-] ) , J. Krejčí [-] , S. Schierreich [-] , B. Hollerbach [-] (46. V. Veleba [-] )

ŽK: 67. J. Svoboda , 88. V. Semančík , 93. K. Kučera - 30. J. Krejčí , 93. L. Zavadil , 93. D. Urban .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLÁŠIL Marek - TIKAL Jan, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích