L. Vladař 47.
J. Šmidingr 60. (p.)
2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdý souboj skončil důležitou výhrou Hradce!


Branky


47. L. Vladař , 60. J. Šmidingr (p.) - 43. R. Kováč , 81. T. Brož , 89. R. Kováč , 90. M. Zámeček
11

Důležitý a vyhrocený zápas zvládl Hradec, první půle byla na přátelské a opatrné vlně, to se však nedá říct o druhé půlce, která byla vyhrocená a plná zvratů. Záluží ztratilo tři body za 5 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj v první půli skončil pouze jednou brankou

V první půli se obě mužstva snažila neudělat chybu a pohlídat si soupeře. Hra tak připomínala spíše americký fotbal než ten evropský a byla velice tvrdá a osobitá. Šance byly na obou stranách a hra byla velice vyrovnaná, je nutné podotknout že to byl velice důležitý zápas pro oba týmy. Nakonec se však podařilo vstřelit Hradci svému soupeři gól do kabin. Ve 43. minutě se trefil Roman Kováč a poslal tak svůj tým do vedení.

Druhý poločas ukázal přestřelku obou týmů

Druhá půle se nesla v duchu zvratů, kdy už v 47. minutě vyrovnával Lukáš Vladař. Velký zvrat přišel v 60. minutě, kdy Hradec neproměnil penaltu a hned poté se Záluží podařilo pokutový kop proměnit. Záluží se poté snažilo o vytváření hry, avšak už někdy v 70. minutě docházela fyzička a domácí se stáhli do obrany. Do konce zápasu se jednalo o hodně tvrdou hru a zápas se nevyhnul ani rvačce. V 81. minutě vyrovnával Tomáš Brož a zanedlouho poté přišla i třetí branka pro hostující, a to přesně v 89. minutě v podání Romana Kováče. Jako úplný závěr zápasu byla branka Miroslava Zámečka v 90. minutě, který změnil skóre na konečných 2:4 pro Hradec.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Trenér: Zápasy s Hradcem jsou vždy vyhrocené ale začátek byl na přátelské vlně. První půle byla vyrovnaná a opatrná. Zvrat přišel když jsme obrátili stav, a tam začal být zápas vyhrocený. Rozhodčímu se utkání rozpadalo pod rukama a vůbec to nezvládl. Odehráli jsme dobré utkání jen škoda těch ztracených bodů.

SK Hradec 1946
Trenér: Byl to těžký zápas, Záluží ukázalo že jsou připraveni na důležité zápasy a jestli takhle budou hrát i proti ostatním, tak se s nimi týmy budou hodně trápit. Jsem rád že jsme to zvládli, přestože to byl velice vyhrocený zápas.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
C. Szücs [-] - L. Vebr [-] (71. L. Mlnařík [-] ) , J. Urbánek [-] , L. Vladař [-] , V. Zahoř [-] , L. Pondělík [-] , J. Šmidingr [-] , V. Schamberger [-] , M. Lidický [-] , J. Povolný [-] , J. Vacek [-]

SK Hradec 1946
T. Poslední [-] - P. Štverka [-] , T. Brož [-] , K. Kalný [-] , Z. Hönig [-] (13. M. Bečvář [-] ) - T. Fryč [-] (64. P. Andrle [-] ) , J. Šubrt [-] , M. Zámeček [-] , O. Kiss [-] (79. R. Baxa [-] ) - V. Voves [-] (79. B. Andrle [-] ) , R. Kováč [-]

ŽK: 6. V. Schamberger , 41. L. Vladař , 69. J. Šmidingr , 86. C. Szücs - 10. K. Kalný , 89. T. Brož . ČK: 91. C. Szücs .
Místo: Hoříkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimek Luboš - BOUDA Aleš, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Podzimní duel vyšel střelecky lépe hostům a vyhrál 6:0. A myslím si, že ani jarní zápas by neměl být problém pro hosty z Hradce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích