2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o druhé místo vyhrála Tlučná!


Branky


9

Jakkoli se nejednalo o přímý souboj o pozici, byl to velmi zajímavý duel dvou sousedů v tabulce. Aktuálně druhá Tlučná se před více jak stovkou diváků předvedla na domácí půdě proti třetímu Chodovu. Tento poměrně vyrovnaný boj se rozhodl již v první půli, a radovali se domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horší start, ale ideální odpověď

Ač lehký favorit, do utkání vstoupil lépe soupeř. Byl to právě Chodov, který dokázal využít úvodního tlaku, a dostat se tak do vedení. Ve třinácté minutě tak Vít Moravec poslal hosty do lehkého, leč velmi příjemného vedení.

V tu chvíli ale přebrala hru domácí Tlučná. Ta dokázala velmi rychle odpovědět, a následně doslova bez obtíží kontrolovat hru. V devatenácté minutě se o vyrovnání postaral Patrik Hiťha, a domácí tak znovu ožili.

Po této brance pokračoval domácí nátlak, který vyvrcholil třicátou minutou, ve které padla, v tomto případě rozhodující, branka. O tu se postaral Pavel Soukup, který touto trefou poslal domácí poprvé v tomto utkání do vedení.

V druhé půli dohrávání, někdy až za hranou

Ztráta jedné branky obecně není neřešitelný problém, a tak se hosté semkli, a pokusili se s výsledkem efektivně pracovat. Dokázali si vytvořit pár zajímavých situací, z kterých ale branka nepadla.

V samotných závěrečných minutách boje se začalo poměrně nepříjemně přitvrzovat, a to až za hranici pravidel. Za poslední čtvrt hodinu jsme viděli čtyři žluté karty, z toho tři pro hráče Chodova. Domácí tak nakonec dokázali udržet štíhlý náskok, a vyhrát tak souboj druhého s třetím celkem B třídy.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - O. Šafránek [-] , J. Saitz [-] , M. Kouřil [-] (62. R. Novák [-] ) , P. Soukup [-] , P. Hiťha [-] , L. Kouřil [-] , L. Polák [-] (82. M. Seidl [-] ) , M. Škoda [-] (82. M. Motlík [-] ) , J. Folk [-] (66. A. Houdek [-] ) , M. Stehlík [-]

TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - J. Hanák [-] (55. M. Lorenz [-] ) , T. Hruška [-] (70. T. Cuhra [-] ) , M. Kapic [-] , D. Janek [-] , V. Moravec [-] (81. O. Chmelík [-] ) , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] , J. Stejspal [-] , L. Reiniger [-] , D. Lorenz [-]

ŽK: 80. P. Soukup - 76. M. Holar , 82. K. Šmejkal , 88. L. Reiniger .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: REIPRICH Václav - CHEJLAVA Petr, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Souboj o druhé místo urve Tlučná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích