Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když ani hattrick Hrinenka nestačí: Start na domácí půdě porazil Klenčí


Branky


7

Fotbalová tradice, že hattrick jednoho z hráčů obyčejně znamená výhru, byla v tomto utkání porušena! Jakkoli se Hrinenko vyznamenal třemi brankami, jeho Klenčí se nakonec nepodařilo utkání získat na svou stranu, a domácí Start si tak doma nechal všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vyrovnaně

Oba týmy se v první půli utkání projevovali velmi podobně. Tvořili si šance, a každému z celků se podařilo jednu z těchto příležitostí využít.

Jako první se v desáté minutě prosadil Danylo Hrinenko, který tak Klenčí poslal do těsného vedení. Tato radost ale moc dlouho nevydržela, neboť ve dvaadvacáté minutě zařídil vyrovnávací branku Václav Landrgott, a bylo vyrovnáno. Do konce prvního poločasu jsme se již žádné branky nedočkali, a tak bez většího posunu týmy odcházely do kabin za vyrovnaného stavu.

Lavina STARTU i tlak Klenčí

Druhá půlka utkání přinesla mnoho šancí, branek a celkově se jednalo o poměrně velké drama. Skóre v této půli otevřel Dominik Frank, který se prosadil úderem 49. minuty. Start pokračoval ve velmi dobrém výkonu dvěma brankami Pavla Jariny, ty přišly v 55. a 62. minutě, Bělá tak vedla o tři branky.

Klenčí se ale nevzdalo, a pokusilo se o závěrečný vzdor, který byl velmi sympatický. Velmi brzy po odskakující brance Jariny snížil budoucí majitel hattricku Danylo Hrinenko, který se trefil v 65. minutě, a následně se trefil ještě v minutě devadesáté. Ani tento výkon ale nestačil na náskok domácího STARTU, který tak udržel náskok jedné branky.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Cingroš [-] (85. R. Černý [-] ) , V. Landrgott [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , P. Horák [-] , L. Hofmeister [-] , P. Gregorides [-] , D. Frank [-] , J. Minařík [-] , M. Černý [-]

Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - D. Hrinenko [-] , P. Navrátil [-] (57. J. Franek [-] ) , V. Čech [-] , D. Vozian [-] (80. A. Wachtl [-] ) , R. Kulík [-] , V. Krokhmal [-] , T. Čipera [-] , J. Čech [-] , J. Řezníček [-] , J. Weber [-]

ŽK: 44. D. Hrinenko . ČK: 89. J. Čech .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - KOSTELNÍK Lumír, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích