2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč pokračuje v boji o vyšší soutěž! Proti Klenčí získala tři body


Branky


52. R. Kulík , 76. R. Kulík - 10. F. Šlajs , 24. D. Tumpach , 36. D. Tumpach , 48. P. Kadlec (p.)
8

Zejména díky naprosto vydařenému prvnímu poločasu se Koloveči podařilo získat další důležité body do tabulky 1. B třídy sk. A. Současný lídr tabulky se představil na hřišti Klenčí, a utkání měl zcela pod svou taktovkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do prvního poločasu

Do utkání hosté vstoupili velmi dobře. Hned v desáté minutě otevřel skóre František Šlajs. Hra se poté na nějakou dobu vyrovnala, a další zvrat přišel až ve čtyřiadvacáté minutě, kdy zvýšil na 0:2 David Tumpach. Do konce první půle jsme se ještě jednou branky dočkali. 36. minuta a druhá branka pro Davida Tumpacha, který tak dokonal absolutní rozklad soupeře v první části utkání jedenadvacátého kola.

Druhá půle pro Klenčí

Koloveč dokázala z úvodu druhého poločasu zvýšit na náskok čtyř branek. 48. minuta a proměněný pokutový kop pro Pavla Kadlece. Z pohledu Koloveči se jednalo o poslední branku utkání.

Domácí hráči ale zabojovali, a pokusili se o obrat. V 52. minutě snížil Roman Kulík, který se zvládl prosadit ještě jednou- v 72. minutě snížil na konečných 2:4 z pohledu domácího celku.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - V. Čech [-] (90. J. Weber [-] ) , M. Čipera [-] , A. Lytvynovskyi [-] , R. Kulík [-] , D. Vozian [-] (46. F. Smazal [-] ) , J. Čech [-] , O. Vasylchuk [-] , J. Franek [-] , J. Řezníček [-] , P. Cherchuk [-] (67. P. Navrátil [-] )

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] , P. Kadlec [-] (67. R. Duchoň [-] ) , P. Grajciar [-] , M. Sušický [-] (82. V. Šteffl [-] ) , M. Duchoň [-] (46. P. Vachtl [-] ) , F. Šlajs [-] , M. Záhrobský [-] (67. A. Kamír [-] ) , D. Soupír [-] , J. Lužný [-] , T. Mastný [-]

ŽK: 62. J. Čech , 80. A. Lytvynovskyi - 79. P. Grajciar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Václav, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Suchý
Tip experta: výhra hostů

Koloveč získá body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů