2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DERBY PRO DOMÁCÍ! Klenčí na domácí půdě udolalo Chodov


Branky


8

Dvě branky v první půli rozhodly o osudu derby mezi Spartakem Klenčí pod Čerchovem a Tatranem Chodov. Domácí utkání rozhodli zejména díky dvěma rychlým brankám, které byli pro hosty neřešitelným problémem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka v 1. minutě? To se vyplatí!

Doslova bleskově vstoupili do utkání domácí, kteří se dokázali prosadit hned po úvodním hvizdu. První minuta utkání a Andrii Lytvynovskyi, který tak nasměroval Klenčí k úspěchu.

Rozhodující branka utkání padla ve třiadvacáté minutě. Autorem branky byl Michal Čipera. Právě od té doby se na hřišti začalo poměrně přitvrzovat, o čemž svědčí i dvě žluté karty pro hostující celek v poměrně krátkém rozestupu. Nejdříve ve třicáté minutě Lukáš Reiniger, a o čtyři minuty později David Lorenz.

Nic to ale nezměnilo na tom, že domácí do šaten odcházeli s dvoubrankovým náskokem

Ani střídání hostům nepomohlo

V průběhu druhé půle se hosté pokusili o poměrně výrazné obměnění jedenáctky, která na hřišti bojovala. Ani noví hráči ale nedokázali najít recept na dobrou defenzivní hru domácích, kteří se nemuseli nikam hnát, a utkání tak stačilo v klidu dokončit.

Jedenácté Klenčí tak obralo o body tabulkově výrazně lepší Chodov, který je v současnosti na pátém místě. Body ale dělí se čtvrtým Mrákovem a třetím Postřekovem.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Franek [-] - D. Hrinenko [-] , P. Navrátil [-] (62. F. Smazal [-] ) , A. Lytvynovskyi [-] , R. Kulík [-] , O. Vasylchuk [-] , V. Krokhmal [-] (79. J. Weber [-] ) , T. Čipera [-] , M. Čipera [-] (81. A. Šteffl [-] ) , J. Řezníček [-] , P. Cherchuk [-]

TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - T. Hruška [-] , J. Hanák [-] , M. Kapic [-] (46. R. Čadek [-] ) , D. Janek [-] (46. M. Čekal [-] ) , V. Moravec [-] (73. T. Cuhra [-] ) , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] , J. Stejspal [-] , L. Reiniger [-] (57. O. Chmelík [-] ) , D. Lorenz [-]

ŽK: 14. P. Cherchuk , 60. M. Čipera - 30. L. Reiniger , 34. D. Lorenz , 76. K. Šmejkal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - NESVADBA Karel, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Jan Folk
Tip experta: remíza

Ani tady utkání nepozná vítěze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích