6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná ukázala svou převahu! Dvanáctému Meclovu nadělila šest branek!


Branky


31. J. Folk , 34. M. Seidl , 41. D. Černý , 52. J. Sadílek , 67. L. Polák , 73. P. Soukup
8

Nekompromisní průběh utkání jsme měli v rámci devatenáctého kola 1.B třídy sk. A vidět na hřišti Tlučné. Ta předvedla naprosto nekompromisní výkon, který vedl k vysoké výhře. Utkání domácí kontrolovali od samého počátku, nicméně na úvodní branku si fanoušci museli počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbranková první půle

Čekání to bylo dlouhé, ale vyplatilo se. Na první branku utkání se totiž muselo čekat půl hodiny. Od té doby se ale s brankovými příležitostmi doslova roztrhl pytel. Pytel o velikosti povinné výbavy čerta při návštěvě Parlamentu.

31. minuta a úvodní branka dne pro Jana Folka, který tak otevřel příležitosti dalším. Na 2:0 zvyšoval Martin Seidl, to se psala 34. minuta, tedy doslova raketově rychlé zvýšení pro domácí. Poločasové snažení dokonal ve 41. minutě Dominik Černý, který navýšil na, pro poločas pohodlný, náskok tří branek.

Čarovalo se i v druhém poločasu

Fotbalová paráda v Tlučné pokračovala i se začátkem druhé půle. Domácí byli i nadále velmi aktivním celkem, kterému jako kdyby tříbrankový náskok absolutně nestačil. Na 4:0 zvyšoval Jaroslav Sadílek v 52. minutě, a ani tímto gólem utrpení Meclova neskončilo. Pátou branku dne vsítil Lukáš Polák, a střelecké hody na domácím poli zakončil v 73. minutě Pavel Soukup.

Domácí tak pokračují ve svém působení na druhém místě tabulky, a předvádí velmi líbivou hru, která přitahuje nadprůměrný počet diváků vzhledem ke své třídě. Naproti tomu dvanáctý Meclov bude mít velmi těžký závěr sezóny. Spodek tabulky je totiž poměrně vyrovnanou záležitostí.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jindřich Váchal: Do Tlučné jsme přijeli v oslabené sestavě bez pěti hráčů základní sestavy. Třicet minut jsme s Tlučnou drželi krok, ale po našich chybách jsme prohráli poločas 3:0. Druhou půli náskok narůstal, dostali jsme další tři branky, a neproměnili naše šance. Musím uznat, že Tlučná byla lepší, a má skvělé mužstvo.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - L. Kouřil [-] (46. L. Polák [-] ) , D. Černý [-] , M. Seidl [-] (46. P. Soukup [-] ) , K. Stuchl ml. [-] , F. Veselý [-] , J. Sadílek [-] (60. A. Houdek [-] ) , M. Škoda [-] (60. M. Kouřil [-] ) , J. Folk [-] , M. Stehlík [-] (46. J. Saitz [-] ) , O. Šafránek [-]

TJ ZD Meclov
M. Sazama [-] - R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] - J. Chromý [-] - J. Suchý [-] - J. Vlasák [-] , T. Frček [-] , P. Svatuška [-] , J. Váchal [-] , M. Suchý [-] , M. Chodora [-]

ŽK: 37. M. Seidl - 82. J. Vlasák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Sirový Václav - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Folk
Tip experta: výhra domácích

V Tlučné se nevyhrává, věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích