D. Frank 78. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:15

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Startu pokus o obrat nevyšel. Na domácí půdě padl 1:2


Branky


78. D. Frank (p.) - 19. T. Hruška , 33. K. Šmejkal
6

Nepříznivý vývoj po celou dobu utkání, a v samotném závěru jen drobný nátlak, který neskončil vyrovnáním. I tak by se dalo popsat utkání mezi Bělou nad Radbuzou a Chodovem. Právě hosté měli utkání od samého počátku pod kontrolou a ani v závěru nebylo připuštěno velké drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný poločas pro hosty

Chodov byl v první půli aktivnějším celkem, který se nebát tvořit si příležitosti a šance. V devatenácté minutě otevřel skóre Tomáš Hruška, který tak hosty uklidnil touto důležitou brankou. Do poločasu se hosté zaradovali ještě jednou. Ve třiatřicáté minutě zvýšil Karel Šmejkal.

První půle tak byla poměrně nevydařená z pohledu Bělé, která do druhé půle vstoupila s chutí po razantní změně výsledku.

Druhá půle obrat nepřinesla

Start měl v druhém poločasu poměrně složitý úkol. Ten byl o to hůře realizovatelný díky velmi dobré obraně hostujícího celku. Kapka naděje kápla domácím po proměněném pokutovém kopu, který využil Dominik Frank. Více toho ale domácí nestihli.

Chodov tak dokázal zkušeně pohlídat výsledek utkání, které znamenalo bodovou ztrátu pro Bělou. Ta je v tabulce třináctá, kdežto Chodov drží umístění mezi třemi nejlepšími.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] , P. Cingroš [-] (82. R. Černý [-] ) , J. Minařík [-] , P. Gregorides [-] (65. L. Hofmeister [-] ) , J. Bočan [-] , L. Černý [-] , D. Frank [-] , M. Černý [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-]

TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - J. Stejspal [-] , D. Lorenz [-] , T. Hruška [-] , J. Hanák [-] (90. K. Kuboušek [-] ) , M. Kapic [-] , D. Janek [-] , V. Moravec [-] (64. L. Hrubý [-] ) , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] (75. T. Cuhra [-] ) , L. Reiniger [-]

ŽK: 14. J. Minařík , 67. D. Frank , 75. M. Černý , 79. P. Jarina , 84. L. Černý , 86. T. Jarina - 11. D. Lorenz , 79. T. Krutina . ČK: 91. D. Frank .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zavadil Jan - KRAUS Jan, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Petr Bláha
Tip experta: výhra hostů

Domácí Bělé se vrátil Pavel Jarina na jaře budou velice nepříjemným týmem. I presto věřím hostujicimu Chodovu v boji o čelo tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích