1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč po rozporuplném začátku dotáhla boj do konce


Branky


9

Vejprnice na svém hřišti přivítaly lídra soutěže- Koloveč. Čekal se poměrně zajímavý souboj, nicméně takový průběh asi nemohl očekávat vůbec nikdo…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vedl outsider

Vejprnice se svého soupeře nikterak nezalekly, a od začátku předváděly velmi vyrovnanou partii, která jako kdyby nechtěla mít jednoduché rozuzlení. Ba co víc… ve 43. minutě se prosadil David Csambal a poslal domácí do vedení. Tento překvapivý start by asi čekal jen málokdo. Vejprnice tak do druhého poločasu vstoupily s vedením.

Závěr jako z filmu

Lídr tabulky se chtěl za každou cenu dotáhnout na svého soupeře, ale jako kdyby jim to nebylo souzeno. Veškeré pokusy byly bez milosti likvidovány. To se ale zlomilo v 83. minutě, kdy se Milan Lucák postaral nejdříve o vyrovnání, a o několik minut později osobně poslal Koloveč do vedení. V závěrečné minutě pak skóre poupravil David Tumpach, a bylo hotovo. Velký obrat za 7 minut. Favorit si z utkání odnesl výhru, a nadále drží vedení v tabulce.  



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Pavel Kruml: Přijeli jsme jako vedoucí mužstvo, což jsme chtěli potvrdit. Přistoupili jsme k tomu ale precizně. Ten první poločas byl slabý, červená karta a branka... to není to, co bychom chtěli. Druhý poločas byl ale velmi dobrý co se branek týče, červené karty, kterých bylo poměrně dost byly, minimálně z našeho pohledu, dost zbytečné a komplikující.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] (54. M. Mottl [-] ) - J. Guldán [-] , F. Loukota [-] (76. F. Paum [-] ) , L. Sochor [-] , O. Herzog [-] , L. Csambal [-] , D. Csambal [-] , D. Král [-] , M. Homolka [-] , M. Hora [-] , P. Davídek [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - J. Souček [-] (77. P. Vachtl [-] ) , P. Kadlec [-] , D. Tumpach [-] , M. Lucák [-] , M. Sušický [-] (68. R. Denk [-] ) , F. Šlajs [-] , J. Lucák [-] (77. R. Duchoň [-] ) , D. Soupír [-] , J. Lužný [-] , T. Mastný [-]

ŽK: 45. M. Hora , 49. L. Sochor , 69. J. Guldán , 76. D. Csambal , 87. M. Mottl - 25. P. Kadlec , 29. F. Šlajs , 35. T. Mastný , 64. D. Tumpach , 88. T. Šlajs , 98. M. Lucák . ČK: 70. L. Sochor - 35. T. Mastný , 98. F. Šlajs .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - JIRSA Lukáš, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: výhra hostů

Myslím si že Koloveč jako hlavní aspirant na postup odveze všechny 3 body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích