0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Také druhá místenka do krajského přeboru je zarezervovaná, Kaznějov porazil Smíchov


Branky


21

Kaznějovu stačil ze zápasu se Smíchovem pro postup o patro výš bod. Vykopali raději rovnou tři a poprávu tak slaví postup. Titul mají stále ve svých rukou. V posledním kole ale bude muset porazit Sušici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měly oba týmy své šance. Žádná z nich ale neskončila gólem a tak za prvních 45 minut nebyl ani jeden ze tří brankářů překonání. Po čtvrt hodině totiž musel střídat domácí brankář Čapský. Hosté nerozchytaného Beštu nedokázali zaskočit, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Ve druhém poločase to ve vápně Smíchova několikrát smrdělo. Výsledkem toho byla první branka. Po hodině hry poslal hosty do vedení Vojtěch Vašíček. Hosté věděli, že pro to, aby ztratili jistotu postupu, museli by prohrát. Nic raději neponechali náhodě a krátce po prvním gólu přidali druhý. Ten vstřelil nejmladší te tří Vondráčků na hřišti - Martin. Hosté už si své vedení bez větších potíží pohlídali a ihned po zápase na hřišti mohly propuknout postupové oslavy. Do příštího týdne by ale měli Kaznejovští stihnout vystřízlivět. Jestli totiž chtějí titul. Budou muset porazit Sušici, která sahá po baráži.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Bohužel to nevyšlo. Po prvním poločase jsem věřil v bodový zisk, hrálo se vyrovnané utkání, kdy jsme my ani soupeř svoje šance nedokázali proměnit. Po přestávce to ale před naší brankou začalo dost smrdět, což nevyhnutelně vedlo k dvoubrankovému vedení Kaznějova, na které jsme nedokázali najít odpověď.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Pro nás druhá šance na postup a opět to nebylo vůbec dobré. První poločas byl od nás velice špatný, opět nás brzdily hlavy a soupeř byl lepší vytvořil si i dvě stoprocentní šance. Ty však naštěstí nedal. Půle pro nás byla milosrdná - 0:0. Ve druhém dějství jsme se zlepšili a začali jsme si vytvářet šance. Jenže ani dvě tutovky jsme nedali. Nejdříve selhal z malého vápna Honza Vondráček a potom ve vyložené šanci trefil břevno Tran. Naštěstí o chviličku později naši střeleckou smůlu protrhl Vašíček a nastartoval naši radost. Za pár minut se parádně hlavou trefil po rohu Martin Vondráček a my jsme mohli začít pomalu slavit. Ve zbývajícím čase měli domácí územní převahu, ale vytvořili si pouze jednu šanci, kterou neproměnili a utkání tak skončilo 2:0 pro nás. Tento výsledek znamená náš postup do krajského přeboru, který se u nás hrál naposledy před 44 lety. A my teď můžeme jít slavit!



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] (18. V. Bešta [-] ) - D. Kroc [-] , J. Marek [-] (64. V. Duspiva [-] ) , D. Titlbach [-] , D. Tobrman [-] (64. J. Louda [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] (77. M. Polívka [-] ) , D. Vinkler [-] (46. V. Vašíček [-] ) , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (82. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] (88. O. Běhounek [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , M. Tichý [-]

ŽK: 33. J. Přibáň - 16. J. Kopač , 36. M. Tichý , 40. D. Pojer , 48. J. Vondráček , 86. R. Šašek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - ADÁMEK Filip, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra domácích

Zlí jazykové možná budou tvrdit, že jsem zaujatej nebo že moc chlastám (obojí je pravda), ale dávám výhru domácích. Není o čem. Všichni víme, co je ve hře a my to chceme urvat za každou cenu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích