0:1
(0:0)
57. J. Kiss
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov udržel hubený náskok a přiblížil se postupu


Branky


57. J. Kiss
22

Bodový rozdíl mezi oběma týmy čítal před zápasem 21 bodů. To ale na hřišti nebylo příliš znát. Nakonec ale byli šťastnější papíroví favorité z Kaznějova, kteří i v 10 lidech dokázali udržet hubený náskok a slaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Lubech se ohu lahodící fotbal určitě nehrál. Vzhledem k neúplně dobrému terénu oba týmy raději nakopávaly, než aby vymýšleli cokoliv, co by vedlo k chybě. Se šancemi se tedy šetřilo. Oba týmy měly po jedné. Hlavička domácích gólem neskončila. Stejně skončil i protiútok Kaznějova, a tak bylo jasné, že poločas skončí 0:0.

 

Brzy po přestávce nebyli domácí daleko od vedoucího gólu. Povedená střela ale orazítkovala pouze tyč. Po necelé hodině hry šli do vedení hosté. Ze 30 metrů napřáhl Kiss a překonal Šíta v bráně. Zanedlouho se ale hostům situace zásadně zkomplikovala. Brankář Šašek byl vyloučen a Kaznějov tak dohrával v 10 lidech. Dopředu už se pochopitelně tolik netalčili. Spíše se soutředili na obranu a na to, aby neinkasovali. To se jim nakonec povedlo, a tak si z Lub odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Pěkné počasí ale né moc kvalitní terén. Již od prvních minut bylo jasné, že moc fotbalu k vidění nebude. Obě mužstva musela vzhledem k terénu hrát velmi jednoduše a převládaly tak nakopávané míče. V první půli si obě mužstva vytvořily jednu vyloženou šanci. Domácí hlavou po standardce, my po jednom z mála vyvedených protiútoků. V úvodu druhé půle domácí nástřelili tyč a to bylo na delší dobu opět vše. A asi po hodině hry se krásně trefil z 30 m Kiss a vstřelil první branku. O chvíli později byl vyloučen náš brankář a my jsme se od té chvíle zaměřily hlavně neinkasovat do konce zápasu měli domácí územní převahu, ale stoprocentní šanci si nevytvořili, pouze několik závarů po standardkách. My jsme dopředu byli nebezpeční jen velmi málo a tak utkání skončilo naším jednogólovým vítězstvím. Hra od nás byla velmi špatná ale vzhledem k terénu jsme museli přistoupit na jednoduchost. Důležité jsou pro nás 3 body a my jsme zase o další krok blíže.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Cole [-] (76. Š. Tomaka [-] ) , J. Matějka [-] , M. Pivoňka [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , D. Vozka [-] (63. V. Koželuh [-] ) , L. Marek [-] , P. Čipera [-] , H. Pikhart [-] , F. Sýkora [-] (76. V. Řeřicha [-] )

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] , M. Tichý [-] (63. F. Fait [-] ) , L. Filipec [-] (63. D. Vinkler [-] ) , J. Hyneš [-] (93. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] (90. O. Běhounek [-] ) , J. Kiss [-] , R. Švátora [-] (46. M. Vondráček [-] ) , T. Vaneš [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 28. J. Holý , 52. F. Sýkora , 57. H. Pikhart , 94. M. Pivoňka - 32. M. Tichý , 43. R. Švátora , 50. J. Hyneš , 52. T. Vaneš , 61. L. Filipec , 85. D. Vinkler , 92. J. Vondráček . ČK: 68. R. Šašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rubáš Jakub - BOGDAN Gabriel, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Luby nemají dobré výsledky a Kaznějov se naopak pere o první místo, které vede s malým náskokem. Kaznějov nebude chtít zaváhat a myslím si že vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů