4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava nedostala od Dlouhého Újezdu gól a slaví vítězství


Branky


26. T. Nekola , 33. M. Soukup , 51. T. Nekola , 63. T. Nekola
19

Oběma týmům se příliš nedaří, v tomto zápase tovale byli domácí, kdo určoval tempo hry a celkem bez problémů si došla pro tři body a čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První rozruch před brankou soupeře měli na svedomí hosté. Nepovedený centr však skončil k jejich smůle na tyči. Od té doby už se hosté do šancí příliš nedostávali a naopak s míčem hráli hlavně domácí. Hosté si nevěděli rady s rychlými útočníky Žakavy, z čehož pramenily šance. V prvním poločase využili domácí dvě takové. Nejprve ve 26. minutě otevřel skóre Tomáš Nekola, sedm minut po něm přidal druhou trefu Martin Soukup.

 

 

 

Ve druhém poločase to vypadalo na hřišti podobně, jako když ten první končil. Žákava dala brzký gól na 3:0 a když se v 63. minutě trefil Tomáš Nekola i potřetí, znamenalo to pro tohoto útočníka hattrick a pro Žákavou pohodlné vedení, o které už snad ani nejde přijít. Žákava nepřipustila drama a v pohodě si dokráčela pro tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Úvod zápasu byl z naší strany vlažný. Prvních 10-15 minut jsme soupeři nechávali více prostoru, než bylo zdrávo a z nepovedeného centru jsme málem inkasovali - míč naštěstí skončil na tyči. To nás probudilo a začali jsme více přebírat otěže zápasu my. Od té doby byl obrázek zápasu v podstatě celou dobu stejný. Hlavně díky rychlosti našich útočníků a krajních hráčů, kteří dělali obráncům velké problémy, jsme si začali vytvářet šance, po kterých padly i naše góly nebo byly obránci zastaveni většinou za cenu rohového kopu. Tady nám dělal velké problémy brankář soupeře, který si většinu balónů do vápna stáhl, nepouštěl nás do zakončení a i díky jeho několika dobrým zákrokům jsme nepřidali více gólů. Soupeř většinou hrozil z dálky a krom jednoho samostatného úniku, který zastavil náš gólman větší šance neměl. Proto si myslím, že to bylo zasloužené vítězství a důležité 3 body zůstaliy doma.




Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Soukup [-] (68. I. Kašpar [-] ) , M. Skala [-] (79. P. Malý [-] ) , T. Nekola [-] (79. V. Bouda [-] ) , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] , M. Boukal [-] (85. Z. Plzák [-] ) , L. Drugda [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - R. Skopový [-] , L. Gitta [-] , L. Pernglan [-] (64. V. Zeman [-] ) , M. Stoklasa [-] , V. Pešek [-] (79. D. Pernglau [-] ) , T. Janků [-] , P. Földeši [-] , L. Zeman [-] , R. Blatnický [-] , J. Synek [-] (46. V. Šesták [-] )

ŽK: 55. T. Janků .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KULHÁNEK Milan, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Bitva o záchranu, kterou lépe zvládnou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích