J. Kalabza 9. (p.)
A. Viktora 57.
2:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk schytal bůra a trenér byl vyloučen


Branky


9. J. Kalabza (p.) , 57. A. Viktora - 39. D. Heller , 63. M. Štefl , 80. M. Štefl , 92. P. Škarda , 95. M. Brož
25

Petřín stále bojuje na dálku o druhou příčku v soutěži s Chotíkovem, ale v Nepomuku to neměl vůbec jednoduché. Domácí dvakrát vedli a rozhodnuto bylo definitivně až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvním radujícím se týmem byl domácí Nepomuk, který se už v 9. minutě dostal k penaltovému kopu, který proměnil Josef Kalabza. Petřín ale byl aktivnější a i když se domácí snažili držet krok, museli do poločasu jednou lovit míč ze sítě. Svou příležitost proměnil hostující David Heller a Petřín byl na koni. 

 

Z toho jakoby po deseti minutách po výměně stran jakoby spadl, jelikož se z ojedinělé šance prosadil Antonín Viktora a hosté museli odznovu. Pomohl jim ale domácí Kalabza, který se v 65. a následně 68. minutě nechal dvakrát vyžlutit a musel opustit hřiště. Nejprve za zakopnutí míče a podruhé za nepříjemný faul. Tedy zbytečné vyloučení. To už sice byl remízový stav 2:2, když za Petřín o pár chvil dříve srovnával Matěj Štefl, ale se zápasem by se jistě dalo ještě něco dělat. 

 

Matěj Štefl pak v 80. minutě otočil skóre na 2:3, ale ještě nebylo hotovo. O čtyři minuty srovnal Nepomuk, ale branka nebyla rozhodčím pro ofsajdové postavení zakončujícího hráče uznána, což domácí lavičku rozlítilo. Za vše asi hovoří zápis sudího, který hlavnímu trenérovi udělil červenou kartu: Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, 84.min. ČK pohoršující, urážlivé a ponižující výroky - kritika AR2 v přerušené hře s hanlivými výrazy slovy:" Jdi do píči, to nebyl žádnej ofsajd, kdybys měl koule, tak to necháš dole. Jděte do prdele!"

 

Psychicky tato situace domácí narušila natolik, že už nebyli schopni další situace si vytvořit a naopak po brankách Petra ŠkardyMartina Brože v nastaveném čase nakonec prohráli 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Petřín je špičkový mančaft, ti to mají zmáklé, mají v tom systém, všechno... Ale musím říct, že ti naši kluci s nimi dlouho drželi krok. Výsledek si myslím úplně neodpovídá, ale byl zapříčiněn okolnostmi v závěru zápasu. Dávali jsme gól na 3:3 ze standardní situace a rozhodčí nám jej neuznal pro ofsajd. My si mysleli, že žádný nemohl být, ale následně ze záznamů ti co jej zkoukli usoudili, že o malinký kousek v řádech desítek centimetrů, zřejmě o ofsajd šlo. To už jsme hráli v oslabení a toto asi klukům podrazilo nohy úplně. Soupeř po zápase řekl, že kdyby vyhráli o gól, bylo to spravedlivé. Ty dva góly v nastavení už nic neřešily. Jinak vážně Petřín hrál špičkově, všichni kluci vědí, co mají na hřišti dělat.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Těžké utkání, i s ohledem na souběžně hraný zápas našeho A týmu. Do Nepomuka jsme jeli s jednoznačným cílem vyhrát, a udržet tak alespoň teoretickou naději na druhé místo. Domácí na nás na začátku vlétli silovým pojetím a nám trvalo než jsme se s tím dokázali srovnat. Bohužel jsme hned v úvodu inkasovali ze zbytečné penalty po sérii několika nedůrazech v soubojích v našem vápně. Postupně jsme začali přebírat otěže zápasu a zaslouženě jsme před odchodem do kabin výsledkově srovnali krok. Na začátku druhé půle jsme soupeřili vyloženě darovali druhý gól a v ten moment jsem na chvilku zapochyboval. Nicméně kluci zareagovali skvěle a po vyrovnávací brance a červené kartě domácích jsem byl naopak přesvědčen, že urveme všechny body. Neustálou aktivitou jsme dostávali domácí pod obrovský tlak a podařilo se nám vstřelit vítěznou branku. Pak se trochu zvrhly emoce, to když rozhodčí neuznal pro ofsajdové postavení branku domácích z ojedinělé standardní situace. Toto varování nás však probralo a závěr jsme zvládli s přehledem a dalšími dvěma brankami navrch. Klukům pochvala, až na drobnosti to zvládli skvěle.



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - T. Voráček [-] , J. Nový [-] (61. J. Kozák [-] ) , M. Kašpar [-] (76. J. Kohout [-] ) , P. Panc [-] , M. Baran [-] (76. D. Jára [-] ) , L. Sládek [-] (70. M. Berkovec [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , J. Kalabza [-]

SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - L. Kotěšovec [-] , P. Škarda [-] , D. Heller [-] , M. Štefl [-] , M. Vanc [-] , J. Havelka [-] , A. Rada [-] (82. T. Václavík [-] ) , L. Maxa [-] , F. Konvář [-] (63. M. Brož [-] ) , J. Šulc [-]

ŽK: 60. P. Panc , 65. J. Kalabza , 91. J. Chalupný - 37. L. Maxa , 46. L. Kotěšovec , 76. A. Rada , 79. D. Heller . ČK: 68. J. Kalabza .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - PAUR Roman, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Kotrnoch
Tip experta: výhra hostů

Petřín disponuje mladým a kvalitním kádrem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích