1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice vyzvaly Petřín na jejich vlastní půdě, skončilo to bůrem


Branky


37. J. Šebek - 10. M. Štefl , 24. M. Štefl , 39. D. Tříska , 87. J. Tětek , 89. V. Kural
26

Černice, stejně jako plno dalších týmů v Plzeňském kraji, měly problém s velkou vodou na svém hřišti. A tak se dohodly se svým soupeřem z Petřína na přeložení svého domácího zápasu k nim na umělku, v čemž jim bylo vyhověno. Na oplátku dostaly od rezervy divizního celku pět gólů od cesty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Hosté" na domácím hřišti se dostali do vedení už v 10. minutě zásluhou Matěje Štefla, který je v posledních zápasech velmi produktivní. Stejný hráč přidal o čtvrt hodiny později další branku a i když zimní posila Černic (Jan Šebek) dokázala vsítit po chybě v defenzivě kontaktní branku, pouze dvě minuty vydržel jednobrankový rozdíl mezi oběma soupeři. Na 1:3 zvyšoval Dominik Tříska.

 

Po výměně stran se obraz hry nijak extra neměnil. Petřínští mladíci byli stále více na míči a bylo jen otázkou času, než znovu udeří. I když se "domácí" Černice snažily odolávat a překvapit zejména z brejkových situací, žádnou další branku nevsítily. Pět minut před koncem to vypadalo na konečný výsledek, ale nakonec Petřín přidal ještě dva góly - střelci byli v 87. minutě Jakub Tětek a v minutě 89. Vojtěch Kural.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Petřín nás nechal na začátku chvíli hrát, ale pak snadno převzal otěže, když se dostal bez větší námahy do vedení. Nám se želbohu podařilo využít jen jednu z chyb v jejich rozehrávce ke snížení na 2:1, ovšem hned vzápětí jsme si nechali dát třetí gól. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny, ale žádné šance jsme si vypracovat nedokázali. Petřín ještě pár šancí spálil, než se na konci zápasu dvakrát prosadil. Celkově jsme zaostávali především rychlostně a v organizaci hry. Všechny góly padly zblízka do prázdné brány. My se musíme teď hlavně vzchopit a zvládnout zápasy, které máme před sebou.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Jsem samozřejmě moc rád, jakým způsobem se nám na jaře daří a musím opět kluky pochválit. Černice nemají vůbec špatný tým, mají tam aktuálně celou řadu výborných a zkušených fotbalistů a řekl bych, že zápas se nám podařilo překlopit na naši stranu lepší fyzickou připraveností a hladovým mládím. Pomohlo nám asi i přeložení zápasu na naší domácí umělku, na které jsme letos s Benfikou k nezastavení. Opět jsme si pomohli brzkým vedením 2:0 a zápas jsme si zkomplikovali především našimi hrubými chybami. První dvě ještě soupeř nepotrestal, ale třetí nabídkou již nepohrdl a před poločasem snížil kontaktním gólem. Kluci ale zareagovali fantasticky a ještě před odchodem do kabin jsme si dokázali vzít dvougólové vedení zpět. V druhém poločase jsme vedení hlídali a soupeře nic moc k ničemu nepustili. Dva góly v závěru jen potvrdili naši lepší fyzickou připravenost a to, že nám to tam na jaře prostě padá. Stejně jako minulý týden bych vyzdvihl výkony Matěje Štefla, který je v posledních zápasech neuvěřitelně produktivní a také Honzy Šulce, který svojí bojovností ve středu zálohy a zejména druhý poločas na stoperu nedal soupeři vůbec nic zadarmo a zejména jeho výkon nasměroval tým k další vysoké výhře. Naším jednoznačným cílem stále zůstává 2. místo a věřím, že nastoupená jarní cesta nás na něj může na konci sezóny zavést.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - P. Toman [-] , K. Fürbacher [-] (77. M. Trnka [-] ) , M. Milrád [-] , V. Kotěšovec [-] (46. A. Luzhetskyi [-] ) - K. Zeliński [-] (60. J. Miletínský [-] ) , J. Petr [-] , J. Pipaš [-] (46. J. Müller [-] ) - M. Chvojka [-] (60. D. Oncea [-] ) , J. Peterka [-] , J. Šebek [-]

SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - M. Provod [-] (80. M. Brož [-] ) , M. Holmik [-] (46. E. Kasík [-] ) , J. Šulc [-] , P. Škarda [-] , L. Kotěšovec [-] (60. V. Kural [-] ) , M. Trojovský [-] , J. Tětek [-] , D. Tříska [-] (68. M. Vanc [-] ) , M. Štefl [-] , J. Havelka [-]

Hráči zápasu: M. Štefl , J. Šulc .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - HAVRÁNEK Martin, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Adam Heller
Tip experta: výhra hostů

Předpokládám, že Petřín zopakuje gólové hody z minulého kola.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích