1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO Nepomuk i počtvrté v řadě porazil soupeře z Radnic


Branky


22

Nepomucké prokletí, jinak snad nejde 0 bodů na kontě, po všech čtyřech vzájemných zápasech za poslední 2 sezóny, ani nazvat. Radnický Sokol přivítal svého posledního soupeře na rokycanské umělce, kde se mu herně dařilo proti Tachovu. Stejnou aktivitou ale tentokrát neoplýval a Nepomuk si opět došel pro 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že se nepomuckým proti Radnicím daří, ukázaly už první minuty zápasu. Hosté byli aktivnější a nepříliš komplikovanou hrou se od prvních minut dostávali více do koncovky. Přesto dokázali Spěváčka překonat až téměř po půl hodině hry. To z půlky nakopl kroucený míč křížem na hranici vápna Kalabza, v náběhu byl u ostrého míče první Antonín Viktora a hlavičkou, za kterou byl v minulosti opěvován třeba nizozemský Van Persie, zamířil míč do šibenice přes marně plachtícího brankáře "domácích".

 

Hosté tak prolomili první bariéru a o chvíli později slavil Jakub Chalupný. Aby toho nebylo málo, tak o sobě dal do poločasu vědět i klasický kat pro radnické, Tomáš Knapp. Ten v jedné z posledních akcí dostal míč za obranu, poradil si s vybíhajícím Spěváčkem a i přes dokluzující obránce poslal z úhlu míč pezi tři tyče.

 

Ve druhém dějství mohli radničtí zahájit brzkou honbu za obratem. Krátce po výměně stran totiž měl šanci z přímého kopu skórovat Lukáš Aubrecht, ale trefil břevno, míč se od země odrazil na malé vápno kde byl první František Poláček, ale hlavou poslal míč znovu do břevna. Ohromná smůla se Poláškovi přilepila na kopačku i po pár minut později, kdy centrovaný míč do vápna ve skluzu před odkrytou bránou sice trefil, ale míč si zamířil úplně někam jinam, než do brány. V 55. minutě pak došlo po druhémžlutém faulu k vyloučení domácího Brože a Radnice dohrávaly v deseti. 

 

Hosté se chvíli ujali aktivity, nastřelili i tyč, ale skóre se dlouho neměnilo. Domácím totiž jakoby vyloučení prospělo a hru srovnali. V 70. minutě pak došlo ke snížení. K přímému kopu z levé strany se postavil Jan Esterka, který vyslal prudký míč do vápna, jenž s drobnou tečí doputoval až do sítě skrze nabíhající těla hráčů. Další branku už domácí nepřidali a v závěru se opět činil Tomáš Knapp. Nejprve po útoku zprava tvrdou ranou prostřelil Spěváčka na 1:4 a o pět minut později mohl přidat hattrick, ale radnický brankář byl tentokrát v souboji lepší. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér: V zápase s Nepomukem jsme věděli o jak důležité 3 body se bude hrát. Věděli jsme, v čem je největší síla soupeře, s klukama jsme to probírali, ale bohužel nedokázali jsme eliminovat soupeřův neuvěřitelně rychlý přechod do útoku a nakopávané míče na rychlé útočníky. V těchto situacích jsou velice efektivní a to byl hlavní důvod, že jsme do poločasu dostali 3 góly. Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit branku, ale odpověď soupeře byla rychlá a zápas byl prakticky rozhodnutý. Nemůžeme věšet hlavy, čekají nás další zápasy a věříme, že to zvládneme.

FK Nepomuk
Eduard Baran, vedoucí mužstva: Hráli jsme dobře, hlavně v první půli. Ale soupeř měl také své šance, trefil několikrát brankovou konstrukci, mohlo to být zajímavé. Každopádně jsme si dnes výhru rozhodně zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - D. Rýdl [-] , D. Krč [-] (46. F. Polášek [-] ) , L. Aubrecht [-] , M. Krč [-] , P. Valenta [-] - J. Esterka [-] (77. T. Kroc [-] ) , L. Brož [-] - Š. Huttr [-] , M. Svoboda [-] , M. Habr [-] (46. D. Fencl [-] )

FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - J. Nový [-] (65. J. Kozák [-] ) , D. Šmíd [-] , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] (84. L. Sládek [-] ) , J. Vosyka [-] (88. J. Kohout [-] ) , A. Viktora [-] (84. M. Berkovec [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] (88. D. Jára [-] ) , T. Voráček [-]

ŽK: 50. L. Brož , 55. D. Fencl , 55. J. Esterka - 53. T. Voráček , 58. J. Kalabza , 88. L. Sládek . ČK: 55. L. Brož .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Musím 1, jinak už se mi nikdy redakce neozve.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích