Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:00

15.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Unčín si nemohl dovolit zaváhat, zápas na půdě Soběchlebů zvládl s přehledem


Branky


6

Terén sice papírově vyhovoval domácím, hosté se ale brzy ujali vedení. Do poločasu vedl Unčín o tři branky. Ve druhé půli přidal ještě jednu a rozhodl o třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Unčína

FK Soběchleby přivítaly na domácí půdě TJ Sokol Unčín. Před utkáním se hosté nacházeli na druhé příčce. Ideální scénář pro ně byl výhra proti Soběchlebům a zaváhání Proboštova. Unčín začal skvěle, ve výborném tempu. Na nerovném terénu měli sice výhodu domácí, už v 9. minutě se ale hosté dokázali prosadit po hlavičce z rohového kopu od kapitána Vojtěcha Mokriše. Tu sice brankář vyrazil, Michal Novotný se ale z dorážky nemýlil. Ve 29. minutě zaúřadovali hosté podruhé. Po rohovém kopu dával na dva nula kapitán Mokriš. Před poločasem se po krásné akci Novotný-Poláček druhý jmenovaný trefil a zvyšoval na 0:3. Do kabin tak šel Unčín za velmi příznivého stavu.

Jasná výhra hostí

Do druhého poločasu vstoupil úspěšněji hostující Unčín. Už v 52. minutě zvyšoval na 0:4 Jaroslav Kasjan a vlastně potvrdil formu z první půle. Domácí nedokázali najít způsob, jakým hostující celek překonat. Do konce utkání již branka nepadla a konečný výsledek tak byl 0:4. Hosté nezaváhali, pohodovým výsledkem si zajistili tři body. Díky zaváhání Proboštova se dostali opět do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér TJ Sokol Unčín: Zápas se nám povedl. Pohodlně jsme si zajistili tři body a dostali se tak po zaváhání Proboštova znovu do čela tabulky.



Sestavy


TJ Soběchleby
Š. Hendrych [-] - J. Murdych [-] , J. Řehák [-] , M. Šolc [-] (46. M. Koutný [-] ) , P. Hennebichler [-] , M. Hendrych [-] , M. Stehlík [-] , D. Šanda [-] (76. M. Vaszilkievič [-] ) , J. Malý [-] (60. M. Aron [-] ) , L. Mráz [-] , F. Hampl [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] - M. Pokorný [-] (56. K. Mach [-] ) , V. Poláček [-] (62. J. Stejskal [-] ) , D. Sém [-] (76. J. Bokoč [-] ) , M. Novotný [-] , P. Hora [-] , J. Stehlík [-] (76. J. Řeřicha [-] ) , J. Kotvald [-] , J. Kasjan [-] , M. Trojan [-] (62. D. Netušil [-] )

ŽK: 29. M. Šolc , 80. J. Řehák , 88. M. Vaszilkievič - 27. J. Kotvald , 33. M. Trojan , 54. M. Pokorný , 70. V. Mokriš , 83. J. Stejskal .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Zubr Jan - KARRMANN Milan, JONÁŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jakub Černý, hráč
Tip experta: výhra hostů

FK Soběchleby mají velmi dobrou chemii v týmu a to z nich dělá nebezpečného soupeře pro každý tým. Unčín se ale nedostal na druhou pozici v tabulce jen tak, bude to boj!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů