3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 15:00

24.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně sice posledním Sobědruhům příliš branek nenadělila, tři body však zůstaly na domácím hřišti


Branky


6

Rtyně ihned ze začátku zápasu propadla a Sobědruhy šance využily. Do poločasu ovšem stihla vyrovnat. Ve druhé půli se domácí trefili dvakrát a zajistili si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Domácí FK Rtyně přivítala na svém hřišti suverénně poslední TJ Slovan Sobědruhy. Domácí nechtěli hosty podcenit, to se jim ale nepovedlo. Už ve třetí minutě se za Sobědruhy prosadil Daniel Vaňáček, který využil zaváhání domácího Lukáše Doksanského a brankáře Patrika Gittera. Míč uklízel do odkryté branky. Vyrovnání se Rtyně dočkala ve 26. minutě zásluhou Tomáše DOubka, který se po zranění dostal do základní sestavy a hostující obraně dělal svým pohybem od začátku problémy. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu, ačkoliv na šance by pravděpodobně vedla Rtyně.

Výhra Rtyně

Druhý poločas začal stejně, jako končil ten první. Rtyně byla aktivnější, branku na 2:1 vstřelil ve 49. minutě Lukáš Havlín, který se po závaru ve vápně zorientoval nejlépe a zblízka uklidil míč k tyči. Nedalo by se říct, že Rtyně vyloženě dominovala. Sobědruhy však do žádných významnějších šancí nepouštěla. Pár rohových kopů sice hosté měli, žádné větší nebezpečí z nich však nehrozilo. Gólman Václav Šťastný naopak Sobědruhy několikrát podržel. Definitivní rozhodnutí přišlo až v 81. minutě, kdy domácí obrana odvrátila rohový kop a Jaroslav Bruner završil úchvatné sólo přes celé hřiště brankou na 3:1, čímž korunoval svůj výkon. Konec zápasu 3:1 ve prospěch Rtyně.



Ohlasy k zápasu


FK Rtyně nad Bílinou
Jakub Zahradníček, hráč FK Rtyně na Bílinou: Do utkání proti poslednímu celku jsme vstupovali s vědomím, že bychom rádi vstřelil 2-3 branky a odehráli klidnější utkání než se Soběchleby. Ovšem hned v 3. minutě jsme soupeři darovali gól. Během celého zápasu jsme ale byli lepším týmem a bylo otázkou času, kdy se také prosadíme, což se nám podařilo ještě během první půle a ihned na začátku druhé půle jsme se ujali vedení a to už nepustili. Jen je trochu škoda, že jsme třetí uklidňující branku vstřelili až v 81. minutě.




Sestavy


FK Rtyně nad Bílinou
P. Gitter [-] - J. Tenopír [-] (46. S. Pikiner [-] ) , J. Bruner [-] , L. Doksanský [-] (57. M. Havlín [-] ) , L. Havlín [-] , J. Sádovský [-] , T. Doubek [-] (59. T. Fau [-] ) , D. Jelonek [-] (68. M. Karrmann [-] ) , P. Doubek [-] (78. F. Müller [-] ) , J. Zahradníček [-] , J. Váňa [-]

TJ Slovan Sobědruhy
V. Šťastný [-] - M. Vála [-] , J. Kabíček [-] , M. Olexa [-] , P. Potměšil [-] , D. Vaňáček [-] - P. Vaněk [-] (85. O. Matějka [-] ) , M. Klinkáček [-] , D. Miko [-] - D. Vosáhlo [-] (78. J. Kropáč [-] ) , V. Žir [-]

ŽK: 59. T. Doubek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILO Ivan - RUBÁŠ Jakub, IPSER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Daniel Kalabza
Tip experta: výhra domácích

Rtyně vyhraje minimálně o 3 góly. Slovanu to bohužel tuhle sezónu nejde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích