0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:00

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé Chlumčany si venkovní zápas s Vroutkem pohlídaly


Branky


37. J. Polák , 44. M. Kafka , 62. J. Polák , 78. T. Kincl , 86. D. Prokeš , 88. J. Polák
10

Po celkem úspěšné první půli se domácí Vroutek ve druhé půli sesypal a prohrál 0:6. Hosté stále bojují o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky do kabin

Domácí Vroutek přivítal jednoho z aspirantů na titul FK Chlumčany. FK Vroutek opět nastupuje v nekompletní sestavě bez jediného náhradníka. Oba brankáři jsou mimo hru. V brance nastupuje Vladislav Junk ze staré gardy, ročník 1962. Stoperské dvojici Miroslav Junk a Jiří Balák je dohromady 113 let. V útoku se snaží pouze sedmnáctiletý Dan Čipka - jediný zdravý forward. Hosté z Chlumčan nastupují suverénně a sebevědomě. Předem vědí, že bude jen otázka času, o kolik branek si vylepší skóre. Mají fyzickou i technickou převahu. Od první minuty mají zápas pevně v rukách. Domácí přesto v první polovině překvapivě drží nulu. Pouze brání a útok neexistuje. Ve 25. minutě kopou první roh a první střelu na branku vysílá Imríšek ve 36. minutě. Hosté hrají až příliš agresivně a celkem zbytečně dohrávají souboje a dávají na vědomí svojí fyzickou převahu. Především Alex Machyna a mladý Čipka jsou objektem tvrdých hitů, za které by se nestyděl ani Gudas v NHL.První branka padá ve 36 minutě. Rozhodčí však mává ofsajd. Ve 37. minutě zahrává Polák Jakub přímý volný kop za hranicí trestného území. Brankář Junk nereaguje a hosté načínají skóre. Těsně před poločasem se nedaří stoperovi Balákovi odehrát míč od branky. Hostující Kafka toho využívá a upravuje poločasový stav na 0:2. První branka ze hry za celý první poločas. Devastovaný Vroutek statečně zvládá první pětačtyřicítku.

Jasná výhra hostí

Druhý poločas mění hosté taktiku. Napadají domácí rozehru vysoko na jejich polovině. Nenechají je rozehrát a tlačí se do jejich obrany. Domácím to dělá očividně problémy a chybují. Hosté nasazují do hry čtyři čerstvé hráče. Chybu přetížené obrany využívá opět střelec Polák a je autorem třetí branky v síti Vroutku. V podstatě první branka po nějaké kombinaci Chlumčan. V 71. minutě rozhodující událost zápasu. Hrající trenér Machyna je trestán žlutou kartou za celkem malicherný faul. Protestuje, protože je to druhá karta, která znamená vyloučení. Vroutek jde do desíti a už nemá sílu dále vzdorovat. V deseti minutách od 78. do 88. minuty inkasuje rozbitá obrana tři branky. Většinou střely z hranice „šestnáctky“. Brankář Junk už nestíhá střely odvracet. Jakub Polák kompletuje hattrick. Výsledek zápasu je 0:6.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Zdeněk Machyna, hrající trenér: Vyloučení bylo velmi přísné a v deseti už jsme neměli vůbec šanci. Byla to jen otázka kolik branek dostaneme. Stav hráčů je po utkání žalostný. Sestavu na příští týden dáme jen těžko dohromady.

FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér: Zápas pod naší kontrolou po celou dobu průběhu. Vroutek měl nádherně připravený terén. Povedlo se nám dosáhnout 100 vstřelených gólů v soutěži.



Sestavy


FK Vroutek
V. Junk [-] - D. Čipka [-] , J. Kukla [-] , A. Machyna [-] , Z. Machyna [-] , J. Imríšek [-] , M. Veselský [-] , V. Mlejnek [-] , J. Balák [-] , M. Junk [-] , O. Kubelka [-]

FK Chlumčany
J. Pilař [-] , D. Prokeš [-] , T. Kurka [-] (63. M. Longauer [-] ) , M. Kafka [-] (66. P. Nagy [-] ) , D. Podroužek [-] (53. T. Kincl [-] ) , O. Říha [-] , J. Polák [-] , J. Vavrica [-] (53. D. Diák [-] ) , P. Trhlík [-] , P. Jenček [-] , R. Aichinger [-]

ŽK: 15. D. Čipka , 34. A. Machyna , 38. Z. Machyna , 52. M. Veselský - 38. T. Kurka , 47. J. Vavrica . ČK: 71. Z. Machyna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Josef - ŘÍHA Viktor, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Štěpán Ježek
Tip experta: výhra hostů

Chlumčany mají hodně kvalitní tým a měly by to jasně zvládnout. Navíc stále bojují o titul.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Chlumčany už nemůžou zbytečně ztrácet body. Tři body by si měly odvézt bez větších problémů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů