3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 14:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedlice pokračují na vlně vítězství, béčko Loun odjelo bez bodů


Branky


6

Novosedlice si připsaly čtvrtou výhru v řadě, tentokrát porazily doma Louny. Dvěma góly přispěl Daniel Vorel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Daniel Vorel se vyspal náramně

Novosedlice doma přivítaly B-tým Loun. Ze začátku zápasu to vypadalo na převahu domácích, toho taky v 11. minutě využili. Svým tlakem donutili udělat hostujícího stupera hrubku. Ten totiž svou rozehrávkou nasměroval míč přímo do nohy aktivního Daniela Vorla, od kterého se balon odrazil do branky. Domácí tak šli do vedení. Hosté se ale zvedli a začali kousat. Útočné výpady se střídaly z jedné strany na druhou. Další branka mohla padnout po krásné hlavičce Marka Vorla, který svůj pokus směřoval do země. Odsud se míč odrazil přímo na břevno. Dorážející hráč David Sommer uý balon najít nedokázal. Ve 27. přidává Daniel Vorel svou druhou trefu. Našel si odkopnutý balon, dostal se do samostatného úniku a pohodlně zakončil. Do kabin se šlo za stavu 2:0 po skvělém výkonu domácího útčníka.

Branka na každé straně

Hosté se v druhé půli snažili vývoj utkání zvrátit. Jenže většina míčů skončila na hlavě střídajícího Pavla Karlíka či v lapačkách brankáře Josefa Krajewského. Nádherný momentr pro fanoušky dorazil v 60. minutě. Jiří Vobecký se toho vůbec nebál, ve vápně se pověsil do vzduchu a zakončoval střelou z polonůžek. Brankář hostujícího celku tak vytahoval míč z brány už potřetí. Domácí ale brzké radování se z výhry přešlo. Čtyři minuty po třetí brance dokázaly Louny odpovědět. Střelou z zpoza vápna se prosadil Taras Oliinyk. Minutku po rozehře mohl Daniel Vorel završovat hattrick, ale obránce hostí dokázal včas zasáhnout. Zazněl pískot a finální výsledek byl na světě. Domácí Novosedlice si dokázaly s béčkem Loun poradit 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Marek Vorel, hráč a asistent vedoucího: Kapela hraje dál! Čtyři zápasy, čtyři výhry. Další domácí vítězství, tentokrát před četnou návštěvou.




Sestavy


FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - S. Látal [-] (46. P. Karlík [-] ) , D. Vorel [-] , P. Janota [-] (74. S. Šatný [-] ) , D. Tesařík [-] , D. Sommer [-] , J. Vobecký [-] , M. Vorel [-] , M. Janota [-] , J. Stupka [-] , O. Čabelka [-]

FK SEKO Louny B
L. Petřík [-] - T. Oliinyk [-] (74. M. Šnajdar [-] ) , L. Střelec [-] (88. J. Jantoš [-] ) , J. Šíma [-] , J. Záhoř [-] (46. J. Novotný [-] ) , Z. Maurer [-] (60. T. Srb [-] ) , P. Bichrt [-] , J. Kačín [-] (46. M. Baťka [-] ) , V. Trup [-] , J. Fric [-] , S. Alberovský [-]

ŽK: 3. D. Tesařík , 62. D. Sommer , 78. M. Vorel - 24. S. Alberovský , 30. J. Fric , 58. J. Šíma , 62. V. Trup , 73. M. Baťka , 74. M. Šnajdar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Davignon Jan - SAIFERT Tomáš, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jan Leibl, vedoucí klubu
Tip experta: výhra domácích

Novosedlice jsou nyní ve formě a mají za sebou tři výhry v řadě. Na domácí půdě budou nebezpeční.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů