2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:30

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplické derby 28. kola


Branky


31. V. Šedina , 80. J. Ruda - 60. J. Kotrba
5

Zápas skončil lépe pro domácí, který urvali těsnou výhru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včera se odehrálo teplické derby mezi SK Baník Modlany a FK Krupka a ze slov obou trenérů šlo o velmi vyrovnané utkání, kde si ovšem zpříjemnili večer spíše hráči z Modlan, který domácí utkání ukopali na těsnou výhru 2:1. ,,Zápas se odehrál ve velké kvalitě od obou týmů, ale my skončili těmi šťastnějšími‘‘ s úsměvem odpověděl člen realizačního týmu Pavel Verbíř mladší. To se týče zápasu, jak jsem už zmiňoval, z mého pohledu to bylo velmi vyrovnané utkání, obě strany měly šanci strhnout utkání ve svůj prospěch. ,,Za stavu 1:1 nás podržel brankář a pomohlo nám také taktické střídání, když jsme do hry poslali čerstvé hráče, kteří dali hře nový náboj‘‘ řekl trenér Modlan. Z mé strany šlo z hráčů Modlan cítit více chuti do vítězství a také byli odměněni. Po včerejším utkání panuje určitě v Modlanech skvěla nálada, ještě aby ne, když do své sbírky získali další tři body. SK Baník Modlany odskočili FK Krupce v tabulce o čtyři body a udělali si uspokojivý náskok ke konci sezóny. ,,Na druhou stranu se často snažíme využívat mladší hráče, aby se okopali v dospělém fotbale. Máme dost mladých nadějí, který to pak převezmou za nás‘‘ vyřekl se ctí trenér. Modlany jsou rodinný klub, který to dělá s láskou k fotbalu a váží si každého kdo u nich chce hrát fotbal od prcků až po dospělé.   



Sestavy


TJ Baník Modlany
Z. Zacharda [-] (69. P. Hrabovčák [-] ) - J. Formánek [-] (69. Z. Rollinger [-] ) , J. Ruda [-] , J. Šťáhlovský [-] (77. M. Doležal [-] ) , R. Kupka [-] (69. V. Stožický [-] ) , P. Verbíř [-] , V. Šedina [-] , J. Dolejška [-] , M. Dolejší [-] , M. Ludík [-] , J. Dupák [-] (46. J. Blažek [-] )

TJ Krupka
V. Stoklasa [-] - L. Žolcer [-] - M. Pokorný [-] , J. Gajdoš [-] , D. Hloušek [-] , M. Kerner [-] , P. Schubada [-] , P. Paunkovič [-] , J. Kotrba [-] , D. Horváth [-] (72. M. Krogner [-] ) , D. Skrčený [-]

ŽK: 76. M. Ludík , 86. V. Šedina - 10. D. Hloušek , 22. D. Skrčený , 40. D. Horváth .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Topinka Josef - KURILJAK Ivan, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: výhra domácích

Modlany - Krupka 3:1
Teplické derby, zápas o 4 místo, v zápasech padá hodně branek a věřím, že jich dost uvidíme i dnes.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích