Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 17:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - TJ Sokol Plumlov B


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Určic odehrálo v neobvyklém čase, v pátek večer utkání s rezervou Plumlova. Domácímu publiku se v tomto ročníku okresního přeboru představilo naposledy. A rozloučilo se s ním důstojně. Od prvních minut byli daleko aktivnější než hosté. Pokud se na dostřel plumlovské branky dostal Trajer tak musela obrana vyhlásit nejvyšší stupeň pohotovosti a stejně jim to často nebylo nic platné. V 6. minutě Trajer přihrál Kouřilovi, ale ten z dobré pozice vystřelil nad. Vzápětí byl Trajerův centr na Slezáka příliš vysoký a tak zakončení hlavou v záklonu nebylo přesné. V 10. minutě se již stav utkání měnil. Paul poslal přesný centr na hlavu Trajera a Určice vedli 1:0. Chvíli na to si nadějnou šanci vypracovali i hosté. Michal Vysloužil se dostal až před brankáře Pospíšila, ten mu vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil. Po čtvrt hodině hry se ke střele ze střední vzdálenosti odhodlal Trajer a trefil se parádně do šibenice – 2:0. Hosté toho směrem dopředu mnoho nepředvedli. Pokud se dostali na dostřel branky domácích tak jejich zakončení nemělo patřičnou přesnost. V závěru prvního poločasu zatížili domácí svého soupeře dalšími třemi góly a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Trajer, autor čtyř branek Určic měl odpracováno a do druhého poločasu nenastoupil.

 

Díky tomu již nebyly útoky domácích tak nebezpečné a utkání se pouze dohrávalo. Vzrušení přineslo až posledních dvanáct minut utkání. V 78. minutě Javořík přihrál napříč velkým vápnem Maškovi a ten z úhlu navýšil skóre na 6:0. A prakticky hned po dalším útoku vyrobil hostující gólman hrubou chybu, kdy mu míč proklouzl mezi rukama až k volnému Vodákovi, který měl jednoduchý úkol. Z metrové vzdálenosti dal výsledku konečnou podobu. V závěru utkání měli šanci vstřelit alespoň jednu branku hosté. Do sítě se sice trefili, ale útočník se nacházel v postavení mimo hru. A smůlu měli v 88. minutě, kdy Křesala napálil míč do tyče.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - M. Mašek [-] , R. Paul [-] , J. Kouřil [-] , M. Grulich [-] , J. Frehar [-] , D. Javořík [-] , P. Vodák [-] , D. Vaverka [-] , M. Hudský [-] , M. Trajer [-]

TJ Sokol Plumlov B
V. Grepl [-] - M. Vysloužil [-] , L. Ševcůj [-] , M. Vysloužil [-] , P. Kiška [-] , P. Kutný [-] - R. Bureš [-] , M. Surma [-] , Š. Mynařík [-] , M. Křesala [-] - M. Kolařík [-]

ŽK: 67. M. Vysloužil .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: KUBALÁK Karel - PROCHÁZKA Jaroslav, SOSÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.