Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - FK Vyšovice


2

Jak se utkání odvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hrstka diváků se ještě ani nestačila pořádně usadit a béčko Určic vedlo již 2:0. O první trefu do černého se postaral Halouzka, který z trestného kopu přestřelil zeď. Prakticky hned z následujícího útoku předal druhou branku Trajer. V 9. minutě se po střele Rusa blýskl dobrým zákrokem hostující brankář. Ve 14. minutě po centru z pozice pravého křídla poslal Krajíček míč do malého vápna na Halouzku, který se trefil do skuliny mezi gólmanem a brankovou tyčí a Určice vedly 3:0. I nadále bylo béčko při chuti a skóre začínalo narůstat. Po půlhodině hry přidal čtvrtou branku Šnajdr a těsně před přestávkou vstřelil další dva góly Halouzka. Hosté za celý první poločas na domácí branku ani jednou nevystřelili.

 

A hru kočky s myší připomínal i druhý poločas. Hned po změně stran přidal 7 branku Krajíček. Chvíli na se mezi tři tyče trefil dorostenec Jeglík. Za daného stavu přece jej umožnily určičtí hráči soupeři několikrát ohrozit Hýblovu branku. Nejblíže ke vstřelení čestného úspěchu byly hosté v 68. minutě. Po faulu ve velkém vápně na Prokopa, kopaly Výšovice pokutový kop. Jeho neúspěšným exekutorem byl faulovaný Prokop. Brankář jeho pokus za svá záda nepustil. Gólovou tečku za zdařilým utkáním obstaral v 78. minutě Krajíček. Hosté tak museli skousnout debakl 9:0.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - P. Mlčoch [-] , A. Rus [-] , J. Hanzelka [-] , O. Halouzka [-] , D. Vaverka [-] , M. Trajer [-] , V. Krajíček [-] , Š. Jeglík [-] , J. Frehar [-] , M. Grulich [-]

FK Vyšovice
M. Kozdas [-] - T. Ambroz [-] - M. Dudík [-] , M. Nehera [-] , M. Zavadil [-] , J. Křivinka [-] , K. Koukal [-] , V. Sokele [-] , R. Prokop [-] , S. Molek [-] , J. Sysel [-]

ŽK: 44. . Solano - 22. M. Okleštěk , 52. T. Ambroz , 54. J. Křivinka , 57. K. Koukal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ILLE Viktor - CHLADIL Patrik, SOSÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza