Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 14:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant B rozstřílel Novou Ves!


Branky


5

Do Frýdlantu toto kolo přijela Nová Ves, aby se utkala s místním "Béčkem". Frýdlantu B přišel na výpomoc proti prvnímu týmu tabulky jeden hráč "A-týmu". Tím byl Miroslav Kukla. Frýdlantskému celku naopak scházel Capulič, na kterého se mohou spoléhat skoro ve všech zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta ovlivnila zbytek utkání

Zápas měl v prvních minutách dobré tempo a byl vyrovnaný. V 11. minutě, po nejistém zákroku brankáře Michala Marka, dorážel do prázdné brány Jaroslav Kozák. Frýdlant B šel do vedení! Ve 21. minutě Kozák vyslal Stýbala, který běžel sám na bránu soupeře. Stýbala sestřelil metr před velkým vápnem brankář Marek a po obdržené červené kartě šel do sprch. Do brány Nové Vsi se postavil Petr Kos, kterému je 61 let. Následoval volný přímý kop, který proměnil Michal Stýbal střelou k tyči. Hosté byli kvalitní v ofenzívě. Koncovka ale vázla. Jejich snažení ovlivnil také skvěle chytající Němec. Do konce první půle padly ještě tři branky. Ve 36. minutě skóroval Jiří Heinzl, ve 38. Jaroslav Kozák a na 5:0 zvýšil z pohledu domácích ve 42. minutě Michal Stýbal.

Ve druhé půli padlo opět pět branek

Ve druhém poločase platilo pro hosty z Nové Vsi pravidlo "nedáš dostaneš". Vždycky, když se pokusili o nějakou gólovou příležitost, tak nedali. Následoval pak protiútok Frýdlantu, který většinou neměl problém proměnit, jelikož hosté zůstávali v obraně maximálně ve čtyřech lidech. Ve 49. minutě dal hattrick Jaroslav Kozák. Ten stejný hráč poté přidal gól i o devět minut později. Hosté působili odevzdaným dojmem. V 69. a 77. minutě se trefili dva střídající hráči. Těmi byli Konrad Krawczyk a Karel Kaplet. Desátý gól do sítě Nové Vsi trefil v 83. minutě Vladimír Mourek. Nová Ves si odváží z Frýdlantu vysokou prohru 0:10 a přichází tak o první místo.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - Š. Ponc [-] , L. Peml [-] , J. Pleskač [-] , P. Bárta [-] - R. Šena [-] (64. K. Kaplet [-] ) , V. Mourek [-] , J. Heinzl [-] (60. J. Bartoš [-] ) , M. Kukla [-] - J. Kozák [-] , M. Stýbal [-] (60. K. Krawczyk [-] )

Nová Ves
M. Marek [-] - R. Jansta [-] , M. Junek [-] (22. P. Kos [-] ) , P. Kopic [-] , P. Dobiaš [-] - D. Smola [-] (75. V. Kverka [-] ) , K. Šalát [-] , M. Čupr [-] , J. Štajner [-] (75. P. Illek [-] ) , J. Šalát [-] - T. Radzinevičius [-]

ŽK: 67. Š. Ponc . ČK: 21. M. Marek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - CERMAN Lukáš, ŠÍMA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: výhra domácích

Frýdlant je na vítězné vlně čtyř zápasů, zatím co Ves má remízu s jedenáctým Mníškem a minulé kolo prohru s Jokers. Nicméně další faktor bude, kolik zasáhne hráčů z "A-týmu" do sestavy Frýdlantu. 3:2 pro Frýdlant.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza