5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2023 17:30

18.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 18.kola Okresního přeboru


Branky


13. M. Bednář , 31. M. Bednář (p.) , 45. J. Hymr , 58. L. Marek , 66. J. Hymr - 11. M. Kopfštein , 37. M. Lehký
2

Z důvodu nezpůsobilého terénu se nemohlo utkání Dolní Čermné a Sopotnice odehrát v daném termínu. A tak, se oba celky utkali v 18.kole ve středu 17.5.2023 kdy, už jim počasí přálo. Ale ani tak nebylo hřiště dokonalé. Sopotnice určitě favoritem. Dolní Čermná však bojuje o záchranu. A bojovnost se jim vyplatila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově šťastnější domácí

Ze začátku zápasu nasadili oba celky vysoké tempo. Hra se přelívala z jedné strany na druhou. S počátku to vypadalo na vyrovnaný zápas. Na gól se nemuselo čekat dlouho. To, když v 11. minutě otevřel skóre hostující Milan Kopfštein. 0:1 Za dvě minuty bylo srovnáno. Ve 13. minutě rozvlnil síť hostující branky Martin Bednář. 1:1 Po dvaceti minutách od vyrovnávací branky byl faulován domácí Pecháček. Rozhodčí Vávra nařídil pokutový kop. Míč si postavil Martin Bednář a svým druhým gólem v utkání poslal domácí do vedení. 2:1 Ve 35. minutě bylo vyrovnáno. Asistent rozhodčího byl proti a zdvihnutým praporkem zkazil hostujícím hráčům radost. Domácí se však neradovali dlouho. O dvě minuty později, se už hosté dočkali. Na 2:2 za hosty vyrovnal Michal Lehký. Domácím nepomohli ani protesty o patřičný ofsajd. Poslední slovo v prvním poločase si vzali domácí. Když běžela 45. minuta a Matěj Marek našel ve vápně hostů centrovaným míčem svého spoluhráče Jakuba Hymra, ten stanovil poločasový výsledek 3:2.

hodně osobních soubojů

Do druhého poločasu vstoupili oba týmy bojovně. Bylo k vidění hodně osobních soubojů. Hostům ze Sopotnice, se ale moc nedařilo. Hodně nepřesností v nahrávce a zbytečných chybách, dávali vetší šanci na vítězství domácím. Dolní Čermná toho dokázala využít. A v 58.minutě zakončil brejkovou situaci domácích Leoš Marek. A zároveň to bylo o dvě branky. 4:2 Hosté vrhli všechny síly do útoku. Čehož dokázal využít Jakub Hymr. Když v 66.minutě opět po brejkové situaci rozvlnil síť za zády Pinkavi. 5:2 Konec zápasu, už se spíše dohrával a moc šancí, už nepřinesl. A tak domácí vybojovali všechny tři body do boje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


Dolní Čermná
Hrající trenér: Jakub Křivohlávek: Na to jaký byl terén, si myslím, že se hrál pěkný fotbal. Vyhráli jsme zaslouženě. Sopotnice dělala hodně chyb, které jsme dokázali potrestat. Jsem rád, že jsme to zvládli za tři body.




Sestavy


Dolní Čermná
L. Bednář [-] - L. Marek [-] (80. D. Hyhlík [-] ) , J. Hymr [-] (77. B. Dušek [-] ) , A. Barnet [-] , M. Bednář [-] , M. Kostelecký [-] , M. Marek [-] (70. T. Faltejsek [-] ) , R. Krajči [-] (83. J. Engl [-] ) , T. Pecháček [-] , J. Křivohlávek [-] , M. Mikula [-]

Sopotnice
M. Pinkava [-] - J. Skalický [-] (76. J. Šebrle [-] ) , D. Macek [-] , J. Kubišta [-] , M. Lehký [-] (76. L. Dvořák [-] ) , O. Voleský [-] (63. V. Peterka [-] ) , J. Vítek [-] , J. Vojtíšek [-] (72. O. Švec [-] ) , R. Kalousek [-] (63. M. Jiroušek [-] ) , M. Kopfštein [-] , M. Šebrle [-]

ŽK: 75. T. Faltejsek - 30. M. Pinkava , 43. J. Kubišta , 59. M. Šebrle , 73. O. Švec , 82. J. Šebrle .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÁVRA Daniel - HEJL Jan, VŠETIČKA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů