Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající žolík zajistil Rohoznici bod


Branky


7

Ve středeční dohrávce v Újezdu neměla Rohoznice na střídání ani jednoho hráče a nakonec dohrávala v deseti. V sobotním zápase s Mateřovem se již této hrozby domácí vyvarovali, ba co víc! Střídající žolík Stanislav Školník vystřelil Sokolu alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárek šokoval Zahradníka dalekonosnou pumelicí

Sokol Rohoznice měla v nohách dohrávané utkání z minulého týdne v Újezdu, a tak bylo jasné, že bude hrát spíše úsporně, aby vydržela fyzicky celých 90 minut. Naopak Mateřov právě v Křičeni ukázal, že je na tom kondičně výborně. Navíc hosté mají střeleckou formu, v posledních zápasech jim to tam padá. Do Rohoznice však přijeli bez kanonýra Žďáry.

Zatímco v Křičeni Mateřov zaspal začátek, v Rohoznici tomu bylo přesně naopak. Za velkého přispění stopera Šmahy udeřil už ve 2.minutě Nägele - 0:1.

Domácí pak aktivní hrou tlačili a hledali skuliny v obraně hostů, což se vyplatilo v 34.minutě, kdy Malinský vyrovnal na 1:1.

Povedený moment pak přišel těsně před odchodem do kabin, kousek za půlící čárou se do míče opřel Komárek a Zahradník v domácí svatyni se musel červenat - 1:2.

 

Školníkovi stačily pouhé tři minuty

Stanislav Školník je opravdovým žolíkem na střidačce Rohoznice. Celý první poločas tam byl jediným připraveným náhradníkem a neměl si tak ani s kým popovídat. Když však v 54.minutě naskočil na hřiště, stačily mu na rázné slovo pouhé tři minuty - 2:2.

Hra se pak přelévala ze strany na stranu, opticky více ze hry měli domácí. Jejich aktivita se v posledních 15 minutách změnila na hru na jednu bránu, gól visel ve vzduchu. Výsledkem však byly pouze dvě spálené tutovky a břevno, které nastřelil Malinský.

Mateřov byl výkonnější v prvním poločase, Rohoznice lepší zase v tom druhém, takže konečná dělba bodů je asi spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Stanislav Školník, hráč: "Byl jsem jedinej na lávce, takže lambáda!" (redakční poznámka: Lepší být jediný, než žádný)




Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - P. Šmaha [-] , M. Křenek [-] , O. Metelka [-] (54. S. Školník [-] ) , K. Ovečka [-] - J. Štěpánek [-] , R. Fidler [-] , M. Mlynka [-] , A. Spěvák [-] , P. Zezulák [-] - V. Malinský [-] -

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - T. Fenyk [-] , J. Hlaváček [-] , Z. Antonijevič [-] , Z. Komárek [-] (87. K. Veselák [-] ) , P. Nägele [-] , J. Melichar [-] , D. Matýs [-] , M. Kučera [-] , T. Holek [-] , P. Kaválek [-]

ŽK: 37. Z. Komárek , 82. P. Kaválek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEDVINA Lubomír - VOLENEC Tomáš, MATZ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Lába
Tip experta: remíza

Sousedé v tabulce se rozejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích