T. Fenyk 54.
1:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mateřově se diváci nenudili


Branky


54. T. Fenyk - 8. J. Homba , 18. M. Molnár (p.) , 62. J. Pelant , 74. J. Pelant , 85. J. Homba , 90. J. Homba
2

V sobotu 8.4. přijel do Starého Mateřova druhý celek tabulky a 72 přítomných diváků se rozhodně nenudilo. Celkem 7 gólů, 2 penalty, 2 červené karty a hattrick kanonýra hostujícího Újezdu Homby - to vše bylo o velikonočním víkendu k vidění. S konečným skóre 1:6 však spokojenost domácích fans nepanovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší koncentrace a pevnější nervy Újezdu nasměrovaly vývoj zápasu

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří v úvodních minutách potvrzovali, že jsou na tom v tabulce lépe. První varování přišlo již v 7.minutě po neproměněné šanci hlavou, o minutu později se už hostující Homba varováním nezdržoval a rovnou zapsal první zápis na scoreboard. Po nechtěné asistenci domácího stopera mu stačilo přelobovat domácí gólmana Svichkara - 0:1.

Ten se naopak vyznamenal v 10.minutě, když nebezpečnou střelu hostů s námahou vyrazil na roh.

Domácí se do zápasu dostávali pomaleji, ale hned ve 13.minutě málem zahřmělo. Po faulu na domácího Bydžovského písknul sudí první penaltu v utkání a domácí se těšili na srovnání stavu. V důležitém okamžiku "kdo s koho" však pevnější nervy předvedl hostující brankář Pokorný než penaltu kopající Hlaváček. Byla to velká škoda, protože utkání by se bezesporu vyvíjelo jiným směrem, takto to byla pro hosty obrovská posilující injekce.

Jak se mají kopat pokutové kopy ukázal v 18.minutě hostující Molnár - 0:2.

Klíčovou situací pro další vývoj zápasu pak byla 37.minuta. Zatímco domácí viděli jasný faul ve vápně na Bydžovského, rohodčí byl opačného názoru. Následné slovní "protesty" domácí útočníka pak byly ohodnoceny kartou červené barvy. Tato situace mohla zakolísat miskami vah, přinesla však pouze pachuť a rozčarování domácím příznivcům nad výkonem rozhodčího.

I přes snahu domácích a několik šancí, nevěstil poločasový stav pro domácí nic dobrého.

Domácí bojovali, ale v závěru jim po dalším oslabení došly zákonitě síly

I v deseti hráčích se domácí Mateřov nevzdal a výsledkem bojovnosti bylo snížení Fenyka v 54.minutě - 1:2.

Postupem času však bylo čím dál jasnější, že oslabeným domácím budou odcházet síly, hosté se prosazovali balóny za obranu, často na hranici ofsajdu. Zlomem pak byly dvě branky hostujícího Pelanta v 62. a 74.minutě - 1:4.

Flustrace domácích pak vyvrcholila druhou červenou kartou v 83.minutě pro Kaválka, který v souboji nedovoleně použil ruce. 

Závěrečné minuty již byly pouze o tom, jak velkým rozdílem hosté zvítězí. V devíti hráčích nedokázali domácí čelit atakům Újezdu a útočník Homba si tak vylepšil dvakrát své letošní gólové statistiky.

Domací Mateřov se musí z nepovedeného utkání rychle oklepat, ve čtvrtek 13.4. je totiž čeká v dohrávce 16.kola další silný soupeř - Přelouč "B".



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Ing. Veronika Sehnoutková, sekretář: "Smolařem utkání byl domácí Bydžovský, který by měl být novou oporou týmu. Zařídil sice penaltu, ale při druhém kontaktu na svou osobu ve vápně neudržel nervy na uzdě a nechal se zbytečně vyloučit, čímž nasměroval další vývoj utkání špatným směrem."




Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - D. Matýs [-] (85. J. Pavlas [-] ) , J. Hlaváček [-] , T. Bydžovský [-] , M. Kučera [-] (27. K. Veselák [-] ) , P. Nägele [-] , D. Kotov [-] , J. Melichar [-] (65. D. Holek [-] ) , P. Kaválek [-] , T. Holek [-] , T. Fenyk [-]

Sokol Újezd
P. Pokorný [-] - J. Balog [-] (73. M. Zahradník [-] ) - J. Pelant [-] , M. Zounar [-] , M. Molnár [-] , T. Linha [-] , J. Homba [-] , J. Rozsévač [-] , D. Kalina [-] (58. O. Špitalský [-] ) , J. Petříček [-] , M. Vohralík [-]

ŽK: 67. D. Holek , 89. P. Nägele - 22. D. Kalina , 27. M. Molnár , 87. J. Homba . ČK: 38. T. Bydžovský , 83. P. Kaválek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Rambousek Josef - KOBERA Matěj, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích