2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa záchranářský souboj v Hronově nezvládla


Branky


68. V. Pohl , 89. M. Rosokha
7

Hronovu již o nic nešlo, Lípě šlo o vše. Domácí potvrdili dobré výkony z posledních kol a dokázali Lípu porazit 2:0, čímž ji poslali do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branky nenabídla

Od začátku byla hra vyrovnaná, ale bez větších šancí na jedné i druhé straně. Do šaten se tedy ocházelo za nerozhodného stavu.

Tempo hry se v druhé půli zvedlo

Druhá půle začala v intenzivnějším tempu a narozdíl od první půle byly k vidění i šance. Hronov několikrát podržel gólman Swaczyna. Lípa své šance nevyužila a Hronov trestal, když v 68. minutě otevřel skóre Václav Pohl. Po první brance se domácí trochu zátahli a Lípa, které šlo o všechno hrála vabank. V 80. minutě Hronov sáhl k zajímavému střídání, gólmana Swaczynu nahradila klubová legenda Michal Lokvenc. 

 

Hronov potvrdil svoji dobrou střeleckou efektivitu, když v 89. minutě Václav Pohl starší pěkným pasem vyslal do úniku Mykhola Rosokhu, který se nemýlil a poslal Hronov do dvoubrankového vedení. V závěru mohlo dojít ke zdramatizování, když Lípa měla možnost pokutového kopu. Hronov ale podržel střídající gólman Lokvenc a penaltu chytil.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: V zápase jsme dali šanci i hráčům z lavičky. Předvedli jsme poctivý běhavý výkon, šance byly k vidění na obou stranách. Nakonec se v závěru štěstí obrátilo k nám a dvěma góly jsme rozhodli o našem vítězství. V závěru zápasu se na hřišti ukázal i sekretář AFK Hronov Václav Pohl a přihrál na druhý gól. Další legenda našeho klubu Michal Lokvenc nastoupil do branky na posledních 10 minut a v závěru chytil penaltu. Děkuji mužstvu za celou úspěšnou sezonu, snad na ni navážeme i příště.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Poslední dva zápasy pravdy jsme nezvládli a tak černý petr zůstal nám.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] (80. V. Pohl [-] ) - D. Kollert [-] (71. M. Ansorge [-] ) , J. Exner [-] , M. Rosokha [-] , L. Lokvenc [-] (63. L. Klabník [-] ) , A. Kubeček [-] (80. M. Lokvenc [-] ) , M. Zíta [-] , P. John [-] (63. Z. Bašta [-] ) , V. Pohl [-] , I. Pylyp [-] , M. Puraš [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
J. Novák [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] (83. M. Chvojka [-] ) , L. Kapucián [-] , F. Stieber [-] , M. Veis [-] , L. Melichárek [-] , M. Brzokoupil [-] , O. Filipi [-] (59. M. Škop [-] ) , T. Sikora [-] (74. J. Svícenec [-] ) , D. Mondík [-]

ŽK: 91. M. Zíta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kánská Blažena - ŠOB Aleš, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Šimon Derner
Tip experta: remíza

Lípa hraje o každý bod, zatímco Hronovu v azylu v Poříčí už o nic nejde. Domácí mají již jistou devátou příčku, což je pro nováčka, který nehraje zápas na své stadionu dobrý počin. Lípa bude bojovat do morku kosti a získá 2 body po výhře na penalty a díky tomu se zachrání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích