Penaltové hody v Malšovicích


Branky


15. S. Libřický (p.) , 38. S. Libřický (p.) , 47. S. Libřický , 88. S. Libřický (p.) - 25. J. Kubeček (p.) , 59. P. Smrček , 67. M. Balín , 67. M. Balín
7

Velmi zajímavé utkání nabídl zápas mezi Meziměstím a Malšovicemi. V zápase se kopaly čtyři penalty a po závěrečném hvizdu rozhodího svítilo na světlené tabuly skóre 4:4. V penaltách nakonec byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovice byly v první půli aktivnější

V první půli byly Malšovice aktivnější a po zásluze se hned v 15. minutě dostali do vedení, když Staislav Libřický proměnil pokutový kop. Na jeho branku dokázalo Meziměstí ještě zareagovat, když ve 25. minutě srovnal na 1:1 Kubeček. Domácí si ještě zvládli do poločasu vzít vedení zpět, když se podruhé a opět z penalty prosadil Stanislav Libřický. 

 

Ve 43. minutě dostal druhou žlutou kartu Zdeněk Libřický a domácí dohrávali o deseti.

Branky padaly i v druhé půli

Druhý poločas již byl jiný, Meziměstí se dostávalo více do hry a hra se vyrovnala. I přesto se Malšovice dostaly do dvoubrankového vedení, když ve 47. minutě zkompletoval hattrick Stanisalv Libřický. Následující minuty však patřili Meziměstí, když se nejprve prosadil Pavel Smrček a poté dvěma přesnými zásahy otočil stav utkání na stranu hostů Miroslav Balín.

 

Divoký zápas ovšem tímto skórem neskončil, když rozhodčí v samotném závěru nařídil další penaltu pro Malšovice. K ní se postavil opět Stanislav Libřický a srovnal na 4:4.

Bod navíc bralo Meziměstí

V penaltové loterii byli šťastnější hosté a nakonec si připsali bod navíc. Ztráta jednoho bodu bohužel znamenala, že Meziměstí nedosáhlo na čtvrté místo o které usilovalo a končí tedy na páté příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Poslední zapas v krajské soutěži jsme si chtěli užít ale i vyhrát a udělat pohodu na následnou dokopnou. První poločas jsme byli lepším týmem a vytvořili si i více šancí. Druhý poločas patřil spíše soupeři, který měl výhodu jednoho borce v poli. Ukazatel skóre se zastavil na výsledku 4:4 a v následných penaltách nám nepřálo štěstí. Všechny naše branky vstřelil Standa Libřický. 3 z toho z penalt.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Dnešním zápasem jsme hráli o 4. místo, což by byl veliký úspěch, několikrát jsem to klukům před zápasem řekl a to byla chyba. Na hřišti to vypadalo, jako by to klukům svazovalo nohy. Naše hra, kterou se nám podařilo neprohrát 7 zápasů v řadě se úplně rozpadla, byli jsme nekoncentrovaní, podráždění a soupeř, který už o nic nehrál si tedy dělal co chtěl. Druhý poločas už byl jiný. Zápas jsme otočili a vše vypadalo dobře. Ale opět penalta v poslední minutě a navíc opakovaná, to už bylo moc...



Místo: Malšovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kudláček Milan - VALIHORA Jaromir, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Šimon Derner
Tip experta: výhra domácích

Prvně bych chtěl říct, že je velká škoda, že tým Malšovic, navíc s takovým kádrem, padá do okresního přeboru. Člověk vidí, že i se zajímavým kádrem může nepovedený start zničit celou sezonu. Malšovice se budou chtít určitě rozloučit s krajskou soutěží výhrou, což se jim povede a užijí si díky dřívějšímu zápasu dlouhou sobotu v místním útulném srubu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích