0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice vyhrála v Předměřicích


Branky


7

Předměřice zaslouží obdiv za skvělé jarní výkony díky kterým si již s předstihem zajistili udržení v I.B třídě. V posledním kole přivítali nevyzpytatelného soupeře z Javornice. I přesto, že domácí vstoupili do utkání velmi aktivně odcházeli z posledního zápasu sezóny jako poražení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

První větší příležitost si Předměřice vytvořily po rohovém kopu, který hosté dokázali ubránit. Předměřice byly v úvodu velmi aktivní a vytvářely si další šance. v 18. minutě měly největší šanci na otevření skóre, ale centrovaný míč do vápna nedokázal Pekáč usměrnit mezi tři tyče. Do šancí se dostali i hosté, ale v první půli se diváci branky nedočkali

Javornice dvěma góly zápas rozhodla

Tempo utkání v druhé půli zvolnilo, ale byly to opět Předměřice, které jako první zahrozily. Nejprve musel nepříjemnou střelu vyrazit Kasper a poté dalekonosná střela hostů mířila vysoko nad. Nedáš dostaneš zafungovalo i v Předměřicích. V 65. minutě Krejčí zatáhl míč do vápna, obešel několik obránců a přihrávkou před branku našel volného Jakuba Kráčmera, který otevřel skóre zápasu. 

 

V následujících minutách byly blíže k brance Předměřice, ale hosty dvakrát podržel dobře chytající Kasper. Po svém druhém zákroku, kdy vychytal exligového Rolka javornický gólman rychle rozehrál na Adama Krejčího, který počkal na náběh Dvoráka, ten v souboji přetlačil domácí obránce a šel sám na Cudlína a svůj průnik s přehledem zakončil.

 

Javornice náskok udržela a z Předměric si odvezla tři body.



Ohlasy k zápasu



Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Domácí na nás od začátku vlétli ve velkém stylu a náš obranný blok nevěděl, co dřív. Kolikrát jsme tak měli problém míč vůbec odkopnout. Postupně přicházely velké šance domácích, ale vždycky jsme to nějakým zázrakem přežili. Druhý poločas jsme již zvládli podle představ. První hřebíček do „rakve“ jim pak zatloukl Kuba Kráčmer, následně Lukáš Kasper vychytal Rolka a hned z protiútoku si Filip Dvořák vychutnal obránce a trefil se neomylně k tyči. A rázem z toho byla pěkná sobota.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - L. Hošek [-] , A. Hronek [-] (76. M. Šmarda [-] ) , O. Satranský [-] (76. P. Jiroušek [-] ) , Š. Pekáč [-] , D. Žoch [-] (61. T. Ponikelský [-] ) , V. Polanský [-] , A. Rolko [-] , L. Neradílek [-] (61. J. Mrkvička [-] ) , J. Šimůnek [-] , B. Markarjanc [-]

Javornice
L. Kasper [-] - T. Plesl [-] , P. Drašnar [-] (46. J. Kráčmer [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] , P. Kasper [-] (90. J. Resl [-] ) , M. Šrefl [-] , A. Krejčí [-] , S. Koutský [-] , F. Dvořák [-] , O. Nosek [-] (71. J. Hanyk [-] )

ŽK: 33. L. Hošek , 84. J. Mrkvička , 86. P. Jiroušek - 49. O. Nosek , 72. J. Kráčmer .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Martínek Miroslav - STIEBER Filip, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Šimon Derner
Tip experta: výhra domácích

Jarní jízda Předměřic je famózní a bude pokračovat i po zápase s Javornicí. Ačkoli budou hosté nepříjemným soupeřem, tak dobře organizovaný domácí tým si připíše vítězství a vstřelí minimálně 3 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích