J. Kozel 68.
M. Maňas 82.
J. Novotný 85. (p.)
J. Novotný 89. (p.)
4:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka ve Zdelově


Branky


68. J. Kozel , 82. M. Maňas , 85. J. Novotný (p.) , 89. J. Novotný (p.) - 10. P. Havel , 44. J. Rezek , 46. J. Plšek , 50. J. Plšek , 57. P. Havel , 63. L. Baše
6

Kdo dorazil na dopolední zápas ve Zdelově nelitoval. K vidění bylo deset gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný fotbal od prvních minut

Od prvních minut se hrál útočný fotbal se šancemi na obou stranách. V první velké šanci byli hosté, bohužel trefili pouze břevno. Poté zazvonila brankové konstrukce i za zády Frynty, když nejprve Forche nastřelil tyč a Komárek z následné dorážky trefil břevno. Do vedení šli hosté v 10. minutě, kdy se trefil hrající trenér Patrik Havel. V následujících minutách se přelévaly šance ze strany na stranu a Beránek i Frynta si připsali několik dobrých zákroků.

 

Když už to vypadlo, že skóre 1:0 bude platit i o přestávce udeřili hosté podruhé, když se z trestného kopu trefil Jakub Rezek.

Meřič skvěle vstoupila do druhé půle

Hostům skvěle vyšel vstup do druhé půle, když se dvěma rychlými góly prosadil Jan Plšek. Hosté byli v následujících minutách střelecky velmi efektivní a dalšími dvěma brankami se dostali do vedení již 6:0.

 

Domácí nesklopily zbraně a zápas ještě řádně zdramatizovali. Nejprve se trefil brankář Jiří Kozel, který opět musel nastoupit v poli. V 82. minutě prostřelil Fryntu tvrdou střelou z úhlu Maňas. V posledních deseti minutách se Zdelov dokázal dotáhnout na rozdíl dvoubranek, když dvě nařízené penalty proměnil zdelovský kapitán Novotný.

 

České Meziříčí své vedení uhájilo a upevnilo si tak druhé místo v tabulce. Zdelov naopak po porážce bude čeká příští týden zápas o všechno, kdy se s Opočnem napřímo střetne v zápase který rozhodne o tom, kdo se udrží a kdo sestoupí.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Stále stejná písnička. Neporoměnime vyložené šance a naopak dostaneme hloupé góly. Rozhodne poslední kolo .

FC České Meziříčí
Ondřej Ježek, trenér: Do dnešního zápasu jsme jako již ve většině posledních kol nastoupili v kombinované sestavě. První poločas byl vyrovnaný s velkým množstvím vyložených šancí na obou stranách. My jsme 2x skórovali, zatímco domácí nastřelovali pouze brankovou konstrukci a v několika případech nás podržel i brankář. V druhém poločase nás uklidnila rychlá branka, po které jsme v krátkém sledu udeřili ještě třikrát. Domácí posléze využili naší snížené koncentrace a dokázali v závěru zápas zdramatizovat.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - A. Forche [-] , K. Řičař [-] (46. M. Maňas [-] ) , T. Kozel [-] , D. Ludvík [-] (76. M. Staněk [-] ) , D. Komárek [-] (76. T. Hurdálek [-] ) , T. Novák [-] , J. Weisser [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] , O. Bečka [-] (46. J. Kozel [-] )

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] , J. Rezek [-] , P. Havel [-] , L. Provazník [-] , T. Vejprava [-] (55. R. Dolejší [-] ) , J. Plšek [-] , V. Slánský [-] , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , T. Havel [-]

ŽK: 40. D. Ludvík , 90. J. Weisser - 35. P. Havel , 84. L. Baše . ČK: 86. P. Havel .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Pešava Otakar - TREJBAL Adam, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Lemon
Tip experta: výhra hostů

Větší kvalita je na straně hostů, domácí nebudou vzdorovat favoritovi.