Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov otočil zápas a bere tři body


Branky


5

Ve Velkém Poříčí se odehrálo utkání dvou okresních týmů, které loni oba postoupily do I.B třídy. V prvním poločase dominovaly Velichovky a vypadalo to, že si odvezou všechny body. Hronov však nesložil zbraně a v druhé půli dokázal zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanusík dvěma přesnými zásahy poslal Velichovky do dvoubrankového vedení

Zápas odstartoval rychlý gól Velichovek, kdy po pěkné akci vybídl ke skórování Panenka Hanusíka a ten otevřel skóre. Podobná akce hostujících útočníků se opakovala ve 14. minutě, kdy Hanusík přízemní střelou zvýšil na rozdál dvou branek. Hrál se oboustranně zajímavý fotbal, Velichovky byly v první půli aktivnější, měly lepší mezihru a kombinací,  více šancí, ale nedokázaly svoji převahu přetavit v další góly. Hronov spoléhal na přímočarý fotbal, kdy posílal ostré centry do vápna, které s námahou odvracela velichovská obrana nebo hronovští střelci nemířili přesně.

Csaplárová past sklapla

Druhá půle byla přesný opak. Postupem času byl Hronov nebezpečnější, ale dlouho se nedokázal gólově prosadit. Hosté si dlouho koledovali o gól, a během dvou minut domácí díky Schreiberovi a Pohlovi srovnali. Poté se hra vyrovnala, hrálo se poměrně nepřesně, dlouho žádná šance nepřicházela. Až v 80. minutě vybojovali domácí míč a z pravé strany přilétl další prudký centr do vápna, kde si pohotový střelec Valtera věděl rady a poslal domácí do vedení. V závěru se snažily Velichovky vyrovnat, měly sérii několika rohových kopů, ale ty už ve vyrovnávací gól nepřinesly. 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Zápas plný šancí, kdy první půli byli lepší Velichovky. Po přestávce jsme ale soupeře zatlačili a zaslouženě jsme vyrovnali. Sportovní štěstí se k nám nakonec opět přiklonilo, zase jsme otočili utkání z dvoubrankové ztráty. Naše utkání nejsou pro slabší povahy, k záchraně nám stačí už kousek, těšíme se na středeční dohrávku..

TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Před zápasem jsme si vysvětlili některé věci, udělali jsme určité změny v sestavě a vypadalo to na povedený zápas. Od začátku jsme byli lepší v kombinaci, pohybu, ale chybělo tomu jediné, a to využít další z mnoha vyložených šancí, které jsme měli. Vstup do druhého poločasu nám ale absolutně nevyšel. Ztráceli jsme jednoduché míče, nebyli jsme důrazní a domácí hráli jako pokropeni živou vodou. Navíc dali kontaktní gól a v tu chvíli bylo na hřišti již jen pouze jedno mužstvo, a to domácí.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - M. Puraš [-] , V. Tichý [-] , M. Lemko [-] , V. Pohl [-] (76. J. Exner [-] ) , I. Pylyp [-] , M. Rosokha [-] (90. Z. Bašta [-] ) , M. Franců [-] (46. J. Valtera [-] ) , D. Kollert [-] , P. Schreiber [-] , M. Vursta [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - J. Emlar [-] (68. O. Runkas [-] ) , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-] , T. Hanusík [-] (84. T. Vít [-] ) , M. Karel [-] , M. Panenka [-] , P. Dyrc [-] (43. L. Emlar [-] ) , M. Németh [-] , A. Rieger [-] , J. Filip [-]

ŽK: 57. M. Lemko - 56. A. Rieger , 75. J. Filip .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Filip Miroslav - VALIHORA Jaromir, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert:
Tip experta: výhra hostů

výhra hostů

Tip: výhra domácích