Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vstřelila tři branky v prvních šesti minutách, i přesto se o vítězství hrálo do posledních minut!


Branky


5

Takovýto začátek zápasu jen tak k vidění není! Slavia vedla již v 6. minutě 3:0! Ipřesto druhá půle nabídla dramatický závěr. Za domácí opět řádil Šimon Derner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za první šest minut

Domácí fanoušci se mohli radovat již v první minutě, když o míč přišel javornický Suk a Šimon Derner svůj průnik do vápna přesně zakončil. Stejný hráč se trefil i ve třetí minutě, když z malého vápna doklepával míč do sítě. Slavia byla při chuti a Javornici tlačila a v 6. minutě se k přetaženému rohu na zadní tyč dostal slávistický kapitán Lán a zvyšoval již na 3:0.

 

Slavia měla další šance, ale Javornici několika dobrými zákroky podržel Kasper. Do největší šance hostů se dostal Krejčí, jeho střela ale skončila jen na tyči. Poslední slovo v první půli měla opět Slavia. Ve 40. minutě se do další šance dostal Krejčí, na Nováka ale nevyzrál. Z následného protiútoku zkompletoval hattrick Šimon Derner.

 

Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí.

Javornice zápas zdramatizovala, na obrat to ale nestačlo

Úvod druhého poločasu nebyl takový jako ten první. Slavia byla opět více u míče, ale gólově se prosadit nedokázala. Skóre se ve druhém poločase poprvé měnilo v 53. minutě, kdy Krejčí vysunul Kovaříčka a ten tvrdou střelou z vápna překonal Nováka. V 57. minutě to bylo již 4:2, kdy Krejčí po centru Suka nadvakrát dotlačil míč do sítě.

 

Javornici se podařilo ještě více zdramatizovat zápas v 63. minutě, když slavistický gólman Novák podběhl dlouhý aut a javorncký kapitán Pavel Kasper bez problému doklepl míč do sítě. Tempo zápasu nepolevovalo a Slavia se mohla v 65. minutě dostat zpět do dvoubrankového vedení, když kopala penaltu. Javornici, ale opět podržel Kasper a penaltu lapil. 

 

Slavia byla stále více na míči, ale chyběla ji přesnější finální fáze. Poslední branku zápasu vstřelili opět domácí, když měli možnost druhého pokutového kopu. Tentokrát jim již nepohrdli a střídající Mukařovský upravil na konečných 5:3



Ohlasy k zápasu



Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Dnes jsme naším vstupem do utkání vytvořili historický zápis Javornické kopané – nikdo hůře nikdy zápas neodstartoval (15sec., 84sec. a běžící 6min. – 3:0 pro domácí). Po této hrůze se i dál valil na naši branku jeden útok za druhým. Poločas 4:0 byl pro nás hodně milosrdný výsledkem. V kabině nám nezbývalo, než se tomu zasmát a výsledek se dostavil. Nikdo asi nečekal, že se nám málem podaří i vyrovnat. Slavii gratulace a hráčům díky za druhý poločas.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - Š. Derner [-] , A. Kováčik [-] (46. M. Kott [-] ) , M. Klicnar [-] , D. Veselý [-] (40. O. Pulkrábek [-] ) , M. Brázda [-] (62. J. Linhart [-] ) , J. Špaček [-] , J. Lán [-] (62. T. Kašpar [-] ) , J. Franc [-] , M. Poláček [-] , M. Šolc [-] (62. J. Mukařovský [-] )

Javornice
L. Kasper [-] - J. Kráčmer [-] (35. M. Plíhal [-] ) , J. Kráčmer [-] , D. Suk [-] , P. Kasper [-] , M. Šrefl [-] , J. Kovaříček [-] , A. Krejčí [-] , S. Koutský [-] , F. Dvořák [-] , O. Nosek [-]

ŽK: 61. M. Kott - 56. P. Kasper , 75. F. Dvořák .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: PETRŮ Josef - NÝVLT Roman, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert:
Tip experta: výhra domácích

výhra domácích

Tip: výhra domácích