Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládla lépe Lípa


Branky


6

V rámci 24. kola se utkaly dva týmy, které řeší sestupové problémy. Po prvním poločase to vypadalo, že Lípa dokráčí k jasnému vítězství, hosté se ovšem i v desti v druhé půli zvedli a zápas zdramatizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka Malšovic

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a již ve 3. minutě je poslal do vedení Brokeš. Poté otěže zápasu převzala Lípa a v 15. minutě srovnala na 1:1. Ve 27. minutě viděl dvě žluté karty v rychlém sledu hostující Etflaiš a Malšovice šly do deseti. Toho domácí využili a po brankách Barcice a Mondíka se dostali do dvoubrankového vedení.

Drama v druhé půli

Rozdíl v počtu hráčů na hřišti nebyl znát a Malšovice se hnaly za vyrovnáním, což se jim i podařilo. Nejprve v 55. minutě snížil na 3:2 Javůrek a o osm minut později srovnal z penalty Stanislav Libřický.

 

Lípě vrátil vedení zpět parádní střelou kapitán Brzokoupil a rozhodl tak o tom, že Lípa získala velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: V dnešním infarktovém zápase se ukázalo, že hrát o jednoho hráče v poli víc nic neznamená. Po jasném prvním poločase jsme nastoupili na druhou půli jakoby se nám nemohlo už nic stát. A ejhle -najednou to bylo 3:3. Až výstavní střela, za kterou by se nemusel stydět ligový hráč od nestárnoucího kapitána Milana Brzokoupila rozhodla o důležitém vítězství pro modrobílé barvy.

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Začátek dobrý a po krátkém tlaku vedeme 1:0 poté odstupujeme z pozic a začínáme být pasivní. Otěže přebírá soupeř, my se nedostáváme k ničemu a vše na co sáhneme tak kazíme. Vrcholem všeho v našem podání je nepochopitelná červená karta! Druhý poločas úplně jiný obrázek plný nasazení a bojovnosti z naši strany díky čemuž vyrovnáváme na 3:3. 10’ před koncem ale rozhoduje kapitán soupeře nádherným gólem. Za náš druhý poločas před kluky smekám a tleskám. První to byl trapas v přímém přenosu.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
J. Novák [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] (90. J. Hartman [-] ) , L. Kapucián [-] , F. Stieber [-] , M. Chvojka [-] , M. Veis [-] , T. Raszka [-] (67. V. Kapucián [-] ) , M. Brzokoupil [-] , O. Filipi [-] , D. Mondík [-]

TJ Sokol Malšovice
J. Teichman [-] - L. Kocman [-] , P. Soukup [-] (80. D. Lemon [-] ) , J. Brokeš [-] (70. D. Krejčí [-] ) , S. Libřický [-] , J. Janský [-] (46. J. Jareš [-] ) , O. Etflaiš [-] , P. Majer [-] , J. Javůrek [-] (70. M. Mihulka [-] ) , T. Franc [-] (80. P. Soukup [-] ) , Z. Libřický [-]

ŽK: 66. M. Chvojka , 88. O. Filipi - 36. O. Etflaiš . ČK: 37. O. Etflaiš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŘÍHA Martin - MATULA Pavel, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Štěpán Pekáč
Tip experta: výhra domácích

Zápas o 6 bodů, Lípa v lepším hernim rozpoložení uhraje vítězství o záchranu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích