Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 13:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z gólové přestřelky v Javornici vyšel vítězně Hronov


Branky


6

Kdo dorazil na fotbal do Javornice určitě nelitoval. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a hosté o svém vítězství rozhodli až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté bleskově udeřili

Hronov se dostal do vedení již ve druhé minutě, kdy hezkou kombinaci hostí zakončoval David Kollert. Domácí dvěma brankami v rychlém sledu dokázali skóre otočit. Nejprve se ve 25. minutě z penalty prosadil javornický kapitán Pavel Kasper. O tři minuty později udeřil opět Hronov, gólovou radost však přerušil zdvižený praporek rozhodčího. Ve 30. minutě vstřelili domácí druhou branku, Krejčí rychlým autem uvolnil Martina Šrefla, který pěkným obloučkem zaskočil gólmana Balcara a poslal Javornici do vedení. 

 

Další branky v první půli nepadly a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Hronov otočil zápas v závěru

Do druhé půle vstoupil aktivněji Hronov, ale své dvě šance proměnit nedokázal. Byli to tak domácí, kteří opět udeřili, když na 3:1 po pěkné přihrávce Šrefla zvyšoval Adam Krejčí. 

 

Hronovští se nevzdali a vzápětí Schreiber překonal Kaspera. Rozhodující byla poslední destiminutovka, kdy nejprve v 80. minutě vstřelil svoji druhou branku Kollert. Vítěznou branku vstřelil v 90. minutě Lemko, když nejprve Kasper konečky prstů vytěsnil střelu na břevno, ovšem míč se odrazil do míst, kde se pohyboval právě Lemko a ten bez problémů uklidil míč do sítě.

 

V zápase plném obratů nakonec zvítězil Hronov a připsal si veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Je mi líto našich diváků, jelikož fotbal od nás neviděli pěkně dlouho. Někdy mají možnost vidět dobrý výsledek, ale to je asi tak všechno. Dnešní nakopávaná přinesla 7 branek, jinak nic. V této herní bídě jsme vedli 3:1, ale i to je pro nás málo. Soupeř byl hladovější po 3 bodech a naše závěrečná marnota jim to nakonec dovolila. Dnes není prakticky co hodnotit natož komentovat.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: První půli jsme odehráli nervózně, na začátku druhé půle jsme potřetí inkasovali a bylo po zápase. Ne tak pro nás. Kontaktní gól, zlepšený výkon, vyrovnání v závěru a rozhodnutí minutu před koncem. Vezeme důležité body !!!



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - S. Koutský [-] , P. Kasper [-] , J. Kovaříček [-] , M. Šrefl [-] , P. Drašnar [-] , J. Hovorka [-] (29. M. Plíhal [-] ) , A. Krejčí [-] , J. Hanyk [-] , F. Dvořák [-] (88. J. Pavlovec [-] ) , O. Nosek [-]

AFK Hronov
D. Balcar [-] - V. Tichý [-] , J. Valtera [-] , M. Rosokha [-] (92. M. Ansorge [-] ) , M. Puraš [-] , P. Schreiber [-] , M. Lemko [-] , L. Klabník [-] (56. M. Vursta [-] ) , T. Zíta [-] , I. Pylyp [-] , D. Kollert [-]

ŽK: 6. P. Kasper , 87. P. Drašnar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Průcha Petr - HOFMAN Miloš, LUŇÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Štěpán Pekáč
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí výhody atypickeho domácího prostředí, kde se těžko vyhráva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích