Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvádly lépe Malšovice


Branky


7

Ve 23. kole se utkaly dva týmy ze sestupového pásma. Malšovice přivítaly Vamberk, který dorazil pouze v jedenácti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Jareš

Malšovice poslal do vedení v 17. minutě Jiří Jareš. Domácí měly více ze hry a vytvářely si více gólových šancí, ovšem ve většině případů jim chyběla přesnost v zakončení. Vamberk hrál velmi defenzivně a do šancí se dostával sporadicky. Ovšem i tak se jim podařilo ve 45, minutě srovnat zásluhou Tobišky.

Domácí si v druhé půli vzali vedení zpět.

Malšovice vstoupily aktivně i do druhého poločasu a v 60. minutě jim vrátil vedení svoji druhou brankou Jiří Jareš. Domácím v závěru utkání velmi pomohl střídající David Lemon, který i ve 42 letech ukazuje, že stále má týmu co nabídnout, nejprve v 80. minutě asistoval u branky Ondřeje Etflaiše a poté v 89. minutě si připsal i přesný zásah.

 

Za hosty se v závěru prosadil Ondřej Mráz, který se trefil parádní střelou z přímého kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Zápas nevalné úrovně kde oba soupeři měli své personální potíže. Nicméně my museli urvat tři body jestli jsme si chtěli uchovat alespoň teoretickou naději na záchranu. Většina zápasu probíhala v naši režii a kdybychom lépe mířili mohl být výsledek výraznější.

TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: V dnešním zápase o vše jsme přijeli s torzem z důvodu zranění hráčů. I v této sestavě jsme věřili v dobrý výsledek. Bohužel ale domácí více chtěli a dali více srdce a bojovnosti do zápasu a zaslouženě berou 3 body . Tímto zápasem jsme si zkomplikovali udržení v této soutěži.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
J. Teichman [-] - J. Brokeš [-] (64. P. Soukup [-] ) , M. Mihulka [-] (78. J. Paulovič [-] ) , S. Libřický [-] , J. Jareš [-] (78. D. Lemon [-] ) , J. Janský [-] (83. D. Krejčí [-] ) , O. Etflaiš [-] , P. Majer [-] , R. Franc [-] , T. Franc [-] , Z. Libřický [-]

TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - T. Mudruňka [-] , D. Cit [-] , Z. Tobiška [-] , J. Müller [-] , O. Mráz [-] , D. Halamka [-] , T. Hájek [-] , M. Češka [-] , R. Štěpánek [-] , J. Kotýza [-]

ŽK: 89. R. Franc - 51. J. Kotýza .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LUKES Jan - KOUTNÍK Michal, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Adam Swaczyna
Tip experta: remíza

V tomhle zápase by nám pomohla remíza, proto tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza