Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva z Meziměstí přejela Vamberk


Branky


5

Meziměstí se po nepovedeném vstupu do jara dostává do formy a po výhře nad Hronovem v rámci dohrávky dokázala vyhrát i ve Vamberku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance měly oba týmy, góly střílelo jen Meziměstí

Od prvních minut byl vidět pěkný, bojovný fotbal. Důsledná obrana Meziměstí Vamberk do vyložené šance nepustila. Byli to tak hosté, kteří se dostali do vedení. V 16. minutě po trefě Vojtěcha Jiráska. Druhou branku přidalo Meziměstí ve 31. minutě, kdy se po centru z pravé strany dostal k míči Miroslav Balín a tvrdou střelou pod břevno překonal Klofandu. 

 

Poslední branku první půle vstřelil aktivní Vojtěch Jirásek, který si tak připsal druhou branku v zápase.

Výhru Lokomotivy potvrdil Jakub Smrček

V druhé půli již bylo aktivnější Meziměstí a mělo více ze hry. Z několika jejich šancí dokázali dotáhnout do úspěšného konce pouze dvě. V obou případech je zakončoval Smrček, nikoliv však Pavel, ale střídající Jakub, který dvěma přesnými zásahy upravil skóre na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Zasloužené vítězství hostí.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Po dvou vítězných zápasech doma, jsme chtěli na výjezdu do Vamberka zkompletovat hatrick a to se nám povedlo. I když nám to domácí nedali zadarmo. Díky naší bojovnosti, ale veškeré akce končily u našeho velkého vápna. Nám naopak vycházela naše hra a kluci víceméně dodržovali co jsme si řekli. Ke vstřeleným pěti gólům mohli ještě nějaké přijít, ale bohužel....no to se stává. Všem děkuji za bojovnost a přístup. A jako obvykle, s pokorou jdeme dál.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - M. Češka [-] , Z. Tobiška [-] , M. Šrom [-] (15. O. Bek [-] ) , J. Soběslav [-] , J. Müller [-] , R. Štěpánek [-] , D. Hamerský [-] , D. Halamka [-] , T. Hájek [-] (39. P. Šimeček [-] ) , O. Mráz [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
J. Sejkora [-] - J. Kubeček [-] (46. J. Smrček [-] ) , P. Šolc [-] (64. P. Gajdoš [-] ) , A. Škola [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , M. Balín [-] (70. V. Krejčí [-] ) , P. Smrček [-] , P. Urban [-] (46. P. Šnábl [-] ) , J. Sedláček [-]

ŽK: 57. D. Hamerský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANUŠ Jindřich - KUDLÁČEK Milan, FREJVALD Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Josef Mucha
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Jedeme si pro 3 body!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích