Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 10:15

20.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další gólostroj slávistické rezervy


Branky


7

Slavia B jasně přehrála dalšího soupeře, tentokrát to bylo České Meziříčí. Třetí tým tabulky porazil lídr 10:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 15. minutě bylo po zápase

Slavia se dostala do vedení již ve 2 minutě, kdy přes půlku hřiště utekl Jan Franc a po jeho centru krásně uklidil míč do sítě kanonýr jara Šimon Derner. V 8. minutě využil chyby v obraně Českého Meziříčí Alex Kováčik, udělal kličku brankáři Fryntovi a svým prvním gólem v červenobilém dresu poslal domácí do dvoubrankového vedení. Následně se dvěma góly blýsk neunavný Martin Šolc, který v 15. minutě zvyšoval na 3:0 a ve 37. minutě, ve vápně přesně zakončoval další pěknou akci a přidal čtvrtý gól domácích .

 

Hosté mohli snížit, ale Slavii podržel gólman Novák, jednou včasným výběhem a podruhé nadvakrát dokázal zlikvidovat šanci hostů. Skóre se tak do poločasu neměnilo a do šaten se odcházelo za stavu 4:0.

Skóre v druhé půli narůstalo

Ve druhém poločase Slavia nadále dominovala a pěknými kombinacemi se dostávala přes defenzivní blok hostů. Hned v úvodu druhé půle zkompletoval hattrick Šimon Derner. Mezi 62 a 65. minutou se prosadili střídající David Veselý s Janem Francem a bylo to už 8:0.

 

V 70. minutě vstřelil svou čtvrtou branku v zápase Derner a na konečnách 10:0 upravil v 81. minutě další střídající hráč Jan Muřakovský. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Proti třetímu týmu tabulky s nejlepším střelcem soutěže jsme chtěli nastoupit maximálně koncentrovaně a zodpovědně. To se nám podařilo a výsledek hovoří za vše. Podařilo se nám najít systém, který nám vyhovuje, kluci plní pokyny a hlavně hrají s chutí a nasazením. Jarní skore 40:0 je toho důkazem.

FC České Meziříčí
Patrik Havel, trenér: Nepodařilo se nám najít recept na první celek tabulky. Kvůli mému chybnému kroku v rozestavení nám utekl úvod zápasu. Děkuji všem hráčům, kteří i přes nepříznivý stav se snažili zápas nějakým způsobem zvrátit. Slavii gratuluji k zasloužené výhře a přeji jim hodně úspěchů v nadcházející sezóně v 1. A třídě. Pro nás je teď důležité se poučit z určitých chyb a připravit se na nadcházející zápas s Černilovem.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - Š. Derner [-] , M. Klicnar [-] , M. Brázda [-] (60. T. Erber [-] ) , J. Špaček [-] , O. Pulkrábek [-] , J. Lán [-] (65. J. Mukařovský [-] ) , J. Franc [-] , A. Kováčik [-] (46. D. Veselý [-] ) , M. Poláček [-] , M. Šolc [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , D. Fiala [-] , V. Slánský [-] (75. M. Šoun [-] ) , J. Tomášek [-] (65. D. Baše [-] ) , Z. Roubal [-] , J. Rezek [-] (81. M. Němeček [-] ) , J. Fiala [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-] (65. L. Provazník [-] )

ŽK: 72. J. Špaček - 87. J. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KURIC Jan - KAFKA Bohumil, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Martin Šolc
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že si udržíme neporazitelnost a připíšeme si další tři body do tabulky.

Tip: výhra domácích