6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meřič nadělila Hronovu kanára


Branky


10. L. Baše , 23. J. Tomášek , 63. J. Plšek , 77. J. Tomášek , 80. O. Ježek (p.) , 90. J. Plšek
3

České Meziříčí v prvním domácím zápase ztratilo s Předměřicemi. Tuto ztrátu chtěli napravit v zápase proti Hronovu, což se jim povedlo. Čtvrtfinalistu Poháru hejtmana porazili jasně 6:0 a díky ztrátě Velichovek se dostali na třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Baše

V prvích miutách se hrál vyrovnaný fotball a žádný tým neměl výraznější převahu. V 10. miutě si mohli domácí fanoušci poprvé zakřičet, když míč po autovém vhazováí propadl až k Plškovi, který pěkou přihrávkou uvolnil Bašeho a ten otevřel skóre zápasu. První branka domácí nakopla a začali dostávat hosty pod tlak. Domácí byli nebezpečení i ze standardních situací. Při jedné Hronov parádním zákrokem zachránil mladý gólman Rubeš.

 

Druhá branka zápasu padla ve 23. minutě, kdy centrovaný míč propadl k Tomáškovi a ten zvýšil na poločasových 2:0.

Domácí v druhí půli nastříleli další čtyři branky

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, ale ani jejich mirná převaha ke gólu nevedla. Byli to tedy opět domácí, kteří udeřili v 63. minutě, kdy k asistenci přidal i přesný zásah nejlepší střelec soutěže Jan Plšek. Touto brankou dal domácím klid a po zbytek zápasu již dominovalo České Meziříčí.

 

V poslední patnáctiminutovce domáci přidali další tři branky, nejprve se v 77. minutě po druhé v zápase prosadil dobře hrající Tomášek. V 80. minutě z penalty na 5:0 zvyšoval Ondřej Ježek a gólový účet zápasu uzavřel v závěru svoji druhou brankou Jan Plšek.



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Patrk Havel, trenér: I přes početnou marodkou hráčů jsme si dokázali že máme kvalitní hráče a můžeme tak hrát. V první polovině jsme měli více šancí ale podařilo se nám proměnit pouze 2 z nich. Ve druhé půlce se nám podařilo dát 3 góly a poté jsme měli už zápas ve svých rukou. Nakonec se nám podařilo nastřílet 6 branek a tím jsme si odčinili nepříliš povedený první domácí zápas. Velkou radost mám z toho že se nám podařilo udržet nulu v zadu. Pochvala patří všem hráčům kteří zápas odmakali.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Soupeř byl po celý zápas lepší. Po poločase jsme za stavu 2:0 stále doufali v zápletku a kontaktní gól. Bohužel domácí uklidnila trefa na 3:0 a do konce utkání nám stačilo České Meziříčí uštědřit kanára. Musíme se oklepat a doma bodovat.



Sestavy


FC České Meziříčí
P. Jílek [-] - D. Fiala [-] (80. D. Baše [-] ) , J. Plšek [-] , L. Provazník [-] (62. T. Vejprava [-] ) , J. Tomášek [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , J. Fiala [-] , T. Havel [-] , L. Baše [-]

AFK Hronov
J. Rubeš [-] - D. Kollert [-] , M. Franců [-] , M. Zíta [-] , A. Kubeček [-] , J. Pavelka [-] , P. Schreiber [-] (67. J. Rubeš [-] ) , I. Pylyp [-] , T. Zíta [-] , V. Tichý [-] , M. Puraš [-]

ŽK: 73. J. Plšek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŘÍHA Martin - KRIEGLER Pavel, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Zdeněk Roubal
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že doma vyhrajeme za 3 body a odčiníme poslední domácí zápas, kde jsme prohráli na penalty.

Tip: výhra domácích