Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia je na jaře nezastavitelná


Branky


3

Rezerva Slavie ukazovala svoji dominanci již na podzim, málo kdo si ale dokázala představit, že by rozdíl mezi nimi a ostatními týmy na jaře mohl být ještě větší. V tomto kole to schytaly Malšovice, které si ze stadionu v Orlické kotliě odvezly "sedmičku" stejně jako minulý týden Meziměstí. Slavia má za pět jarních kol neskutečné skóre 31:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dvakrát trefil Řezáč

Slavia začala aktivně od prvních minut. Do první šance se dostal Václavíček, ale přestřelil. V další šanci se objevil Kováčik, ale pěkný dentr nedokázal usměrnit mezi tři tyče. První branka tedy padla v 11. minutě, kdy se po centru na malé vápno prosadil díky důrazu Řezáč. 

 

Druhou branku přidala Slavia ve 27. minutě, kdy se po standardní situaci trefil hlavou kapitán Jakub Lán. Na poločasových 3:0 zvyšoval ve 33. minutě svoji druhou brankou Jiří Řezáč, kterého našel pěknou přihrávkou Dominik Václavíček. V posledních deseti minutách první půle zahrozily ze dvou standardních situací i Malšovice, ovšem bez gólového efektu. První půle tak skončla za stavu 3:0.

 

Ve druhém poločase exceloval střídající Mukařovský

Do druhé půle vstoupili aktivněji opět slavisté a ve 49. minutě na 4:0 zvyšoval krásnou trefou Martin Šolc. Poté již skóroval pouze jedný muž. V 60. minutě vystřídal Jan Mukařovský Alexandra Kováčika a hned o tři minuty později se trefil poprvé, když uklidil míč tvrdou střelou pod břevno. Druhou branku přidal v 66. minutě a hattrick zkompletoval v 74. minutě z pokutového kopu.

 

Slavia tak podruhé v řadě vstřelila sedm branek a udržela si komfortní čtrnáctibodový náskok na Malšovu Lhotu.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: V utkání jsme navázali na dosavadní jarní výkony a po celý zápas jsme dominovali. V první půli nás trochu trápila lepší finální fáze, několik akcí jsme mohli vyřešit lépe. Ve druhém poločase stojí za zmínku hattrick střídajícího Honzy Mukařovského za 11 minut. Soupeři přeji hodně síly v bojích o záchranu soutěže.

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Rezerva hradecké slavie nám názorně ukázala proč vévodí naší soutěži a proč je o parník před všemi mančafty. Nutno podotknout, že my jim to dnes našim strachem hrát a slabou bojovností dosti ulehčili. My s minimem šancí soupeř celý zapas dominantní ve všech aspektech fotbalu. Pro nás ale budou důležitější zápasy než byl tento. Gratulace soupeři, my makáme dál!



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - J. Řezáč [-] (46. M. Kott [-] ) , J. Lán [-] , A. Kováčik [-] (60. M. Klicnar [-] ) , M. Brázda [-] (30. D. Veselý [-] ) , M. Poláček [-] , D. Václavíček [-] (60. J. Linhart [-] ) , J. Špaček [-] , J. Franc [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-] (60. J. Mukařovský [-] )

TJ Sokol Malšovice
J. Teichman [-] - P. Majer [-] , D. Krejčí [-] (46. T. Franc [-] ) , F. Havlena [-] (63. J. Janský [-] ) , L. Kocman [-] , S. Libřický [-] (46. O. Etflaiš [-] ) , Z. Libřický [-] , P. Soukup [-] , R. Franc [-] , J. Javůrek [-] (46. J. Jareš [-] ) , L. Jarotek [-] (66. Z. Papík [-] )

ŽK: 51. F. Havlena , 65. L. Jarotek , 73. R. Franc , 84. Z. Libřický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HANUŠ Jindřich - FRYŠ Milan, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Zdeněk Roubal
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že domácí potvrdí roli jasného favorita a zvítězí vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích