Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky doma jasně porazily Lípu


Branky


20. O. Runkas , 28. M. Panenka , 41. M. Panenka , 47. L. Emlar , 49. M. Čenovský , 53. M. Panenka (p.) , 60. M. Grmela - 56. O. Filipi
5

Velichovky ukázaly, že doma hrají ve velké pohodě. Lípa nedokázala navázat na skvělý obrat z poslednío zápasu proti Javornici a z Velichovek si odvezla debakl 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli řádil Panenka

První půle nabídla zajímavou podívanou v podání obou týmů. První branka padla ve 20, minutě, když se po rohovém kopu prosadil Ondřej Runkas. Skvělý výkon jako již tradičně podal Marek Panenka, který po svém sólu ve 28. minutě zvyšoval již na 2:0. Na poločasových 3:0 upravil ve 41. minutě svým druhým gólem opět Marek Panenka.

 

Své šance měla i Lípa, ale jejich pokusy kryl domcí gólman Tomáš Mertlík.

Ve druhé půli již dominovaly Velichovky

Domácí fantasticky vstoupili do druhé půle, když během prvních patnácti minut definitivně rozhodly o osudu utkání. Hned ve 47. minutě zvýšil na 4:0 Lukáš Emlar. O dvě minuty později Čenovský s Panenkou připravili parádní akci. Panenka uvolnil za beky nabíhajícího Čenovského a ten krásným přesným lobem zvýšil na 5:0.

 

V 53. minutě utekl hostující obraně Petr Dyrc, který byl faulován gólmanem Janečkem a rozhodčí Hofman odpískal penaltu. K ní se postavil Marek Panenka a zkompletoval svůj hattrick. Lípa, která i přes děsivě vypadající výsledek předvedla sympatický výkon se gólu dočkala v 56. minutě, kdy Filipi využil zaváhání obrany Velichovek a snížil na 6:1.

 

Poslední slovo v zápase měl kapitán domácích Miroslav Grmela, který přeloboval Janečka a završil stav zápasu na konečných 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Utkání hrané na těžkém, ale kvalitním terénu bylo od začátku velmi opatrné, a to z obou stran. Do poločasu jsme se postupně dostali do tříbrankového vedení, které nás uklidnilo. Úvod druhého poločasu nám vyšel velmi dobře a rychle jsme navýšili naše vedení a bylo rozhodnuto. Od 60. minuty však úroveň utkání značně upadla a spíše se již jen dohrávalo. Nyní je důležité se připravit na středeční dohrávku v Předměřicích, což nebude nic jednoduchého!

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Zasloužená výhra domácího týmu, který dokázal proměnit skoro všechny své brankové příležitosti.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - O. Runkas [-] (58. J. Emlar [-] ) , L. Emlar [-] , M. Németh [-] , M. Panenka [-] , T. Hanusík [-] , M. Čenovský [-] (50. M. Karel [-] ) , P. Dyrc [-] , J. Filip [-] , M. Pácalt [-] (71. M. Novotný [-] ) , M. Grmela [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Veis [-] , M. Kozel [-] , M. Chvojka [-] , M. Brzokoupil [-] , O. Filipi [-] , L. Melichárek [-] , D. Mondík [-] (64. M. Horák [-] )

ŽK: 72. L. Emlar - 70. A. Barcic .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Hofman Miloš - HANUŠ Jindřich, HVĚZDA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Drašnar
Tip experta: výhra domácích

Velichovky mají na jaře formu a Lípu porazí.