Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 14:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov se postral o překvapení kola!


Branky


6

Hronov v provizoriu na umělé trávě v Náchodě přivítal druhý tým tabulky Malšovu Lhotu. Hronov po skvělém týmovém výkonu porazil hosty vysoko 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Hronova

Hronovu skvěle vyšel úvod utkání, když již ve 4. minutě otevřel skóre Kubeček. Tato branka udala směr zápasu. Hronov byl aktivnější a hosté nedokázali najít cesty, jak prolomit dobře organizovanou defenzívu.

 

V prvním poločase o sobě dal znát zejména hronovský Pohl, který nejprve ve 20. minutě zvýšil na 2:0 a ve 42. minutě svoji druhou brankou zvýšil již na 3:0. Za tohoto stavu skončila první půle.

 

 

Gól Musila hosty nevzkřísil

Stejně jako v první půli, tak i ve druhé nemuseli diváci na první branku čekat příliš dlouho. Již ve 49. minutě snížil na 1:3 hostující Musil. Malšovu Lhotu tato branka lehce nakopla a na pár minut převzala otěže zápasu. Případné drama ovšem odmítl dobře hrající hronovský Kubeček, který dostal krásnou průnikovou přihrávku od Pohla a svůj průnik zakončil umístěnou střelou k tyči.

 

Po této brance byl opět lepším týmem Hronov a převahu domácích potvrdili střídající kanonýr Valtera a Kollert. Na konečných 6:2 upravil kapitán hostí Jan Koblížek.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Utkání se nám povedlo. Jen při inkasování zkraje druhé půle na 3:1 jsme se 5 minut hledali, ale gól na 4:1 nás uklidnil. Zápasu jsme dominovali a zaslouženě jsme vyhráli. Proti silnému soupeři jsme předvedli kvalitní týmový výkon.

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Hronov nás dnes porazil zaslouženě. Nám se vůbec nepovedl start do zápasu, kdy jsme lacino inkasovali a nakonec soupeři darovali poločasové vedení 3:0. Byli jsme dnes málo důrazní v osobních soubojích, soupeř sbíral většinu odražených míčů a trestal všechna naše zaváhání v obraně, kterých dnes bylo více, než je normální. Soupeř šel dnes za vítězstvím víc než my, z toho jsem zklamaný nejvíc.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - V. Pohl [-] , M. Lemko [-] , M. Vursta [-] (87. M. Zíta [-] ) , Š. Kubeček [-] (75. L. Klabník [-] ) , M. Rosokha [-] (46. J. Valtera [-] ) , V. Tichý [-] , D. Kollert [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , I. Pylyp [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
F. Švehlík [-] - P. Čapek [-] , J. Havlena [-] , P. Bednář [-] , J. Jezdinský [-] (68. J. Kohoutek [-] ) - J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] , J. Koblížek [-] , P. Blažek [-] , J. Blažek [-] - J. Musil [-]

ŽK: 82. L. Klabník .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: KURIC Jan - SMOLA Vojtěch, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Hronov si z prvního jarního kola přivezl všechny tři body ze Zdelova, a to hlavně díky skvělému druhému poločasu, ve kterém otočili skóre zápasu. Malšovku sice opustil zkušený střelec Vítek Vejr, ale na produktivitě týmu to znát nebylo, Opočnu doma nasázeli pět gólů. Hronov, obzvlášť doma, určitě může favorita potrápit, i přesto tipuji výhru hostů.