O. Furda 35. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov dokázal otočit zápas ve Zdelově


Branky


35. O. Furda (p.) - 71. Š. Kubeček , 89. J. Valtera
11

První poločas vyzněl lépe pro domácí. Ve druhé půli ovšem na hřišti byl mnohem aktivnější Zdelov, kterému se díky dvěma brankám podařilo zápas otočit. Zdelov si svoji největší šanci druhé půle nechal na samotný závěr, ovšem střídající Lipenský Rubeše nepřekonal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První půle byla vyrovnaná. Zdelov měl šanci na skórování hned v první minutě, kdy se dostal k několika střelám ve vápně, ani jedna však za zády Rubeše neskončila. Hronov se dostal do dvou gólových přiležitostí, ve kterých ale domácí podržel brankář Jiří Kozel.

 

Skóre se tak měnilo až ve 35. minutě, když pro domácí vybojoval penaltu Jakub Chaloupka. K pokutovému kopu se postavil Ondřej Furda a bez problému ho proměnil. Do šaten tak odcházeli s jednogólovým náskokem domácí.

 

 

V druhé půli dominoval Hronov

V druhé půli byli mnohem aktivnější hosté, kteří si dokázali vytvořit i několik slibných šancí, při kterých domácí několikrát podržel skvěle chytající Kozel. Hronov dokázal zdelovského gólmana překonat až v 70. minutě, když se po několikátém centru do vápna prosadil koníčkem na zadní tyč Kubeček.

 

Hronov vycítil šanci a domácí zatlačil ještě více. V 88. minutě střídající Lemko zatáhl míč po pravé straně do šestnáctky, přihrál Rosokhovi, který skákavou střelou prostřelil brankáře hostí. Míč směřoval pomalu k brankové čáře, kde obránce hostů ve snaze odkopnout míč do bezpečí nastřelil skvěle skluzujícího Valteru, od kterého se balon odrazil pod víko a na hronovské střídačce propukla velká radost.

 

Zdelov měl šanci na to zápas vyrovnat, když se na Rubeše v samotném závěru řítil Lipenský, útočník Zdelova naštěstí pro domácí přestřelil. Ze zajímavého zápasu si tak všchny body odvezl Hronov.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Zasloužena výhra hostí, kteří byli fotbalovějši a i lépe fyzicky připraveni. Přesto jsme sahali po bodu, ale šance neproměnili. Pro diváky celkem napínavý zápas.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Dnes to byly nervy se šťastným koncem pro nás. Hlavně v druhé půli jsme předvedli podařený výkon a zaslouženě jsme utkání otočili.Ceníme si hlavně touhy zápas rozhodnout hlavně poté, co jsme vyrovnali na 1:1. Zaslouženě vezeme 3 body z venku.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - J. Chaloupka [-] (84. A. Lipenský [-] ) , K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] , T. Novák [-] , J. Weisser [-] , M. Horák [-] , J. Novotný [-] (73. O. Bečka [-] ) , A. Forche [-] , D. Korecki [-] (53. J. Luňáček [-] ) , O. Furda [-]

AFK Hronov
J. Rubeš [-] - M. Vursta [-] , Š. Kubeček [-] , J. Valtera [-] (90. P. Schreiber [-] ) , D. Kollert [-] , L. Klabník [-] (46. M. Rosokha [-] ) , V. Pohl [-] , I. Pylyp [-] , T. Zíta [-] , M. Ansorge [-] (53. M. Lemko [-] ) , M. Puraš [-]

ŽK: 30. A. Forche , 38. J. Kozel - 93. I. Pylyp .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HANUŠ Jindřich - FRYŠ Milan, JEDLINSKÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: výhra domácích

Hronov jsme porazili i na podzim a nebyl to vůbec jednoduchý zápas, ale myslím si, že doma by jsme měli výhru potvrdit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích