Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

12 gólů a dva hattricky padly v Trutnově v souboji s Kunčicemi


8

Kunčice na poslední ligové utkání zavítaly do podkrkonošského Trutnova.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Česák otevřel statistiky střelců

V pátek se na tréninku Kunčic sešlo pouze osm lidí, takže pro hosty byl vůbec zázrak, že do Trutnova dorazili v základní jedenáctce se dvěma střídajícími. I přes to se ale hosté dostali poměrně rychle do vedení. V 6. minutě otevřel skóre Tomáš Česák, který dostal perfektní přihrávku před brankáře a s tou si dokázal poradit. Vedení ale nevydrželo dlouho. O čtyři minuty později se za brankáře dostal Vítězslav Horčička a poslal míč do prázdné branky s příchutí vyrovnání. Chvíli na něj navázal Marcel Štěpánek, který perfektně využil přečíslení. K závěru poločasu přidal třetí branku Trutnova opět Vítězslav Horčička. Trutnov tak šel na pauzu s dvougólovým vedením. 

 

Takhle vypadá gólová podívaná

Hned po pauze přišla gólová smršť. Hned v 50. minutě se prosadil Matěj Kalhous, který využil přečíslení, obehrál brankáře a dovedl míč do prázdné brány. Na druhé straně na něj odpověděl kanonýr David Novák, který vystihl špatnou rozehrávku domácích, utekl po lajně a nasměroval míč do sítě. Chviličku na něj vsítil hattrick Vítězslav Horčička, který vypálil zpoza velkého vápna přesně k tyči. Neutekly pořádně ani tři minuty a další gól přidal Štěpán Landa, který mimochodem přidal rovnou dvě branky po sobě, a to v rozmezí 120 vteřin. Trutnov měl tak již velmi pohodlné vedení. O snížení se ale ještě postaral David Novák, který také vstřelil dva góly za sebou. První v 64. minutě a další v 69. minutě, kdy prostřelil brankáře. Tečkou za zápasem byla penalta domácích, která přišla v 81. minutě. Té se ujal Dominik Hrnčíř a s přehledem zakončil. Domácí byli ale lepší v kombinacích a na míči, takže berou zasloužené vítězství 8:4. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "Na poslední zápas jara jsme odjeli ve značně obměněné sestavě, my jsme doplnili sestavu čtyřmi kluky z béčka, domácí třemi z áčka a tak to bylo také na hřišti znát. Všem kteří dnes zápas odehráli bych chtěl poděkovat."



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - J. Hrnčíř [-] (37. V. Valášek [-] ) , M. Kamitz [-] (64. O. Turner [-] ) , P. Křížek [-] , O. Metlický [-] - V. Horčička [-] , M. Štěpánek [-] , T. Petr [-] (64. T. Hampl [-] ) , L. Rohrbacher [-] (46. M. Kalhous [-] ) - P. Brejcha [-] (78. D. Hrnčíř [-] ) , Š. Landa [-] -

SK Bystřian Kunčice
V. Koudela [-] - M. Slivka [-] , R. Feko [-] , J. Novák [-] , D. Novák [-] , T. Česák [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , R. Rakaš [-] (46. M. Lazar [-] ) , J. Charvát [-] , P. Soukal [-] (37. M. Herich [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Linhart Martin - HNĚTYNKA Jaroslav, DANIEL Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: remíza

Adam Macháček

Expert: Petr Růžička
Tip experta: remíza

Zde sázím na remízu a výhru Kunčic v pokutových kopech.

Tip: výhra hostů